A farmernadrágjaim gumijai hamar kinyúlnak, eltűnik róluk a gumi, deréknál dupla méretűek lesznek, mi lehet ennek az oka? (tudásbázis)
Nem túl szoros, szűk?
Tapasztalatom szerint ilyenkor nyúlik ki, mosás után visszamegy. Egy idő után már nem, de akkorra általában nézve is tönkremegy. Nálam kerti ruhaként új életre kel 3🙂
Erre én is kíváncsi lennék...
Én minden nadrághoz veszek fel övet. A farmerhoz meg főleg, mert az azzal az igazi...
Igen?
Nekem azok elég tartósak, pedig nálam többet nem hiszem, hogy mossa valaki;)
Legrosszabbak eddig a Levi's farmerjaim voltak. Kettő volt, más szín, más anyagminőség, más gyártósor, de ugyan úgy tönkre ment mindkettő kb. 2 év alatt.
A tescós is jobban bírta.
Én is veszek minden évben 2 db kínai farmert. 1 kéket és 1 feketét. A kettő együtt 6 ezer szokott lenni.
Ezek pont jók arra, hogy hetente váltva 1-1 napra felvegyem.
Kínai farmerért ennyit adok maximum, mert tudom, hogy a tél végére már megnyúlik, így megy a kukába.
Szoktam venni lidl-ben, ott 5-6 ezer között van ezek nem nyúlnak ki, szépen kopnak. ezeket 2-3 évig lehet azért hordani.
A jó farmereknek ára van. Én egyedül a leves farmert tartom márkának farmerban.
Bár nekem még nem nagyon sikerült turiban vásárolnom, de ott azért látok jó farmereket, érdemes körülnézni ott is.
És persze, a legjobb, ha a farmer nem sztrecs, hanem hagyományos;)
Lehet, hogy az enyémben is van gumiszál, nem tudom. Bővebb, bootcut fazon.
Nemcsak hogy nem vasalom, de mosni is csak 30 fokon szoktam. Szóval nem nyúlik sehova.
Szerintem igen, arra gondol.
Manapság már szinte nem is létezik igazi farmer, csak sztrecs, ami ugye rendes szövetszál és gumiszál szövéssel készül, hogy rugalmas legyen, ezek a gumik kinyúlnak. Én a mosásra gondolok, hogy attól, illetve én vasalom is a famrerokat, így valószínű, hogy a vasaló hőfokot sem szereti nagyon, és ha megnyúlik egy-egy részen a gumi, akkor nem csak nagy lesz, de látványos is a megnyúlása...
Ja a sztreccs farmer leggingek?
Azokhoz nem értek.
Miért nem hordasz övet?
Egyébként valóban a minőség a gond.
A kínai farmeroknál nekem is megnyúlnak a gumik, mert ugye ezek az anyagba szőtt gumik, amiről beszélünk;)
Épp ezért tudom, hogy ez egy szezonra való, azaz megveszem szeptemberbe, és júniusig jó.
Ha ugyan ez történne a levis farmeremmel, akkor kiakadnék, hiszen az sokkal drágább...
Nekem csak egy farmerom van, ami gumis derekú, de azt nem is tekintem igazi farmernek.
Általában gombos vagy cipzáros farmert veszek, szóval nem értem.
Soha az életben nem jártam így!
El sem tudom képzelni, hogy mitől lehet.
További ajánlott fórumok:
- Hol vásároljak farmernadrágot, ha 172/95 vagyok.
- Tanácsokat várok! Mivel lehet fehér cipőről leszedni a kék színt, ha a farmernadrág megfogta?
- Minden farmernadrág kinyúlik?
- Tudok varrónővel farmernadrágot varratni?
- Járkálás közben (általában farmernadrágban) állandóan...
- Pillanatragasztót hogy lehet eltüntetni a farmernadrágból?