A duci az csak sátorba járhat? (beszélgetés)
Hát nem vagyok egyszerű esetem tudom, dagadt is vagyok és még válogatós is, ez van.
Mit vettem utoljára? Jó kérdés, nem tudom, nadrágokat vettem, mert azt gyakran szoktam, de felsőt konkrétan nem emlékszem, olyan régen találtam megfelelőt utoljára. Szerintem még terhesen, pedig már 2 éves a fiam.
Akkor tényleg nehéz lehet neked vásárolni, ha varratni sem akarsz meg semmi sem tetszik neked sehol, pedig ennyi választék közül... :)
Legutoljára mikor, mit, hol vettél magadnak?
Örömmel konstatáltam, hogy a túlsulyom ellenére tudok csinos ruhákat venni, főleg turiban, meg CundA-ban. Fel kellett újítanom a ruhatáramat, de ez van, ha valaki meghízik.
Viszont amikor 15 kilóval kevesebb voltam, akkor is utáltam magam, hogy kövér vagyok, pedig nem is volt igaz! Széles a csipőm, nagy a fenekem, de ez szerintem nőies. Én mégis kövérnek tartottam magam és ez a sok hülye reklám hibája. Azért nyomják még mindig ezt a soványságot, hogy el tudják adni a termékeiket. Edd meg a fagyit, aztán ha meghíztál, vedd meg a fogyasztószert meg járj kezelésekre. Üzlet, miközben nők öt kiló képzelt felesleg miatt kínozzák magukat. Mondjuk rajtam most 15 kiló van minimum...
Viszont ha valaki főleg egy helyre hízik, mint mondjuk anyukám, akkor lehet komoly gond az öltözködés. Nekem is gond, mert a derekamat most nem tudom kihangsúlyozni, pedig van derekam, csak most háj van rajta. De anyukám hasas és utálja, hogy kövérebb nőknek hosszú, combig érő zsákokat árulnak, gondolván, hogy mindent el kell takarni. Ez a "zsákolás" a nőietlen, derék nélküli, vastag karú, tégla-alkatú nőknek áll jól csak. Az a véleményem, hogy kellenek a csinos ruhák, jól kell érezni magunkat, aztán meg ha úgy alakul, jó ha valaki le tud fogyni. De én például úgy híztam 15 kilót, hogy semmivel sem ettem többet.
Magyarországon (főleg vidéken) már az is menőnek számít:((( Ilyen fizetésekhez egy sima esprit/levi's/mustang "luxus". Egy Armani nadrág meg sokaknak a havi fizetése. Drágábbat meg inkább nem is írok.
Nem tudom anno mikor minden 2. emberen mustang volt mennyibe került az akkori fizetésekhez képest, de a mostani 25000Ft-os ár horrornak tűnik. Lehet csak azért, mert a kínaiban 5000-ért adják a farmerokat.
De nem offolok tovább.
Valentin fehérnemű, külföld.
Igen nagyobbakat én nem látom őket nagynak.
Viccelsz? G-H kosárnál nagyobbakat??? Atyaég!
Amúgy hol találsz melltartókat, mert D-E mértekben is már csak mamisakat látni.
További ajánlott fórumok:
- A GYES-es anyuka gyereke csak délig járhat (!)?
- Nemcsak duciknak, nemcsak lányoknak
- Munkanélküli járhat-e rendes felmondás esetén. Vagy csak közös megegyezésnél?
- A Körös-toroki kempingbe mennyibe kerül egy éjszaka sátorban és mennyibe faházba?
- Vékonyabb nők is hordanak egyberészes fürdőrucit? (vagy csak a ducik?)
- Van olyan ducis fitness óra Budapesten, ahova csak ducik járnak?