A Dal 2014. (beszélgetős fórum)
A 2015-ös versenyre Tóth Vera is benevezett az új dalával.
Az egyik rajongója számomra megmosolyogtató dolgot írt: "Abai Ágnes Drága Vera! Nekem nagy kedvencem vagy. Ez a dal csodálatos. Tudod ahogy hallgattam ,elképzeltelek ahogy egy kiemelt színpadon állsz egy csodálatos kék hosszú estélyiben,és csillogó fények közt énekled közben lágyan fúj a szellő. Tuti befutó ez a dal."
A dal amúgy semmi extra. Mondhatni felejthető.
Szerinted ugyanaz a kategoria borostasan noi ruhat viselni egy show musorban, mint nyilvanosan kufircolni????
Pont ezt irtad...
Miert? Szerinted ez az ember meztelenul jarkal az utcan es szeretkezik nyilvanosan a parjaval, meg odaszarik a jardara?
Ezek a te eloiteleteid.
Pontosan! Ez olyan kettős mérce volt...és amúgy is az orosz előadok mit tehetnek a kialakult helyzetről? Semmit! Conchitára meg egész Európa szavazott...
a másik, hogy youtube-on voltak szép kis hozzászólások Kállay-Saunders videója alatt, h milyen világot élünk h egy "nigro" magyar színekben indul... ez veri ki a biztosítékot az embereknél? Érdekes. De azt már nem képes felfogni, h az édesanyja magyar...
nem volt az a mezőnyben rossz dal.
különben meg nyilván azért kapott ennyi pontot, mert jövőre Ausztria volt hajlandó megrendezni ezt a haccacárét.
én Saundersre nem vagyon büszke, nem drukkoltam neki.
de ő ilyeneket nem csinált.
kiállt énekelni egy olyan fesztiválon, ami amúgy is arról híres, hogy minél idiótább produkciókat hoznak. orosz bábuskák meg lengyel csöcsök :)
C.W pontosan azt képviseli, amiről ez a fesztivál szól. és nem miatta lett ilyen.
Így van. Most Európa hallgat, örül, hogy szabadság van, hogy mindent lehet, hogy tolerancia van, boldogság. Egy fecske nem csinál nyarat. Egy bohócfelvonulás volt az egész, ahol egy bohóc ezt eljátszotta. Be van tömve a szánk. Liberálisok vagyunk, elfogadjuk egymást. Na, persze. Mint mondtam... ilyenkor mindenki nagyon elfogadó, de egy melegfelvonulás nem múlhat el kődobálás, köpködés, rendőri beavatkozás nélkül. Egy kicsit groteszk kép, görbetükör rólunk. Egy mese az egész, s három napnál tovább nem fog tartani a csoda.
Hozzáteszem, nekem nincs bajom vele, nem taszít, nem háborít fel maga az ember, csak az, hogy ennek most mi értelme van. Szerintem semmi.
Miért álomkép??
Megtehette, megcsinálta, megnyerte.
"Lehet, hogy a travik egyáltalán nem így gondolják?? "
Lehet... sőt, az is lehet, hogy a többségi társadalom sem így gondolja, csak egyesek. A hangosabbak...
Ezt az okosságot a szembeköpésről először Puzsértól olvastam, aztán nagyon sokan átvették tőle.
Én viszont sajnos Puzsérral vagyok úgy, mint Piszkos Freddel.:) Ami mellett kiáll, az azonnal ellenszenvessé válik.
Az én toleranciám, úgy tűnik, nála ér véget.:)))
Nem, nem viccnek gondolta:
"Pont azért csinálom, mert meg akarom mutatni a világnak, hogy az ember bármi lehet: ha valaki szakállas nő akar lenni, akkor legyen nyugodtan az, vállalja fel, ez a lényeg - hangsúlyozta nemrégiben a wiwibloggs újságírójának is."
Amúgy ezt a megjelenést nem az Eurovizióra találta ki. Már három évvel ezelött is így lépett fel.
Meleg haverom semmi ilyesmiről nem számolt be nekem, pedig igencsak mozog travik társaságában.
Nem lehet, hogy csak a többségi társadalom gondolja úgy, hogy Conchita szembeköpte a travikat és egyéb szexuális mássággal élőket? Lehet, hogy a travik egyáltalán nem így gondolják??
Talán meg kéne őket is kérdezni...