A Dal 2013 (beszélgetés)
[link]
az új fórumban vagyunk, ez a tavalyi :)
Figyeltetek a 30 uj dalt? Elso hallasra Honeybeast rajongo lettem.
a betyárját!! tud valamit ez az Alex!! :DDDD
Ma a rádióban véletlenül belefutottam ByeAlex: Az én rózsám című szerzeményébe. Kötelező meghallgatni mindenkinek! Gyönyörű a szöveg, nálam most pont a szívem leges-legmélyébe hatolt. Igen, nem a legkifinomultabb a hangja Alexnek, de eddig minden dalába bele tudtam szeretni. Előrendeltem a lemezét. Na ez a nem semmi. :)
Mi meg elindítjuk SZecsődi Karit :)) és megnyerjük :)
Szerintem, hogy ne unatkozzon, a bolgároknak meg őt kéne:
[link]
Jövőre őt indítják az osztrákok az eurovízión:
[link]
(kis OFF, nem nyitok új topikot, de hátha valakit érdekel:
holnap m1 A Legenda c. műsorban Demjén dalai lesznek, előadók: Zséda, Takács Nikolas, Hooligans.
Következő: R-Go dalokkal: Hien, Mrs. Columbo, Bereczki.
Utána: Cserháti dalokkal: Feke Pál, Radics Gigi, BonBon)
Csak Shakirának nincs olyan kacsalába, mint ennek a dán lánykának...
Ja,de a férfinép szerint azok a lábak szebben daloltak bárkinél:DDDD a Fehérorosz csajról,még meg sem szólalt már rajongótörzstábora volt a világ minden pontján:DDDD
Sajnos nem ő volt az egyetlen Shakira-klón, a fehérorosz versenyző is ezt a borzadályt képviselte.
Eléggé hatásvadász volt Emmelie produkciója, túlértékelték. Aliona Moon, Amandine Bourgeois és Anouk mérföldekkel jobbak voltak egyenként, inkább közülük kellett volna kikerülnie a győztesnek.
[link]
További Aliona:
[link]
[link]
Nálam a Dán lány akkora koppintása volt Shakirának ,hogy öröm volt nézni...a dal,az csuklatások,a hajzat,a hasrángatás....
Az Azeriek nagyon ügyesen sakkoztak a szinpadképpel,az a doboz zseniális volt,bár szerintem tavaly is volt más ugyanez a dolog,hogy dobozban visszatáncoltak...
Szomszédok: A közvetlenek hozták a formájukat,de azért a finnek,és németek megleptek:DDD
Egyáltalán nem volt nagy szám a dán előadás!
Sőt, az egész dobogós mezőny sem. Nekem speciel az ukrán kiscsaj tekergőzése sem jött be túlzottan.
Sokkal előrébb vártam Izlandot például, Moldovát is, ami nekem abszolút favoritja volt a versenynek!
Eddig mindenki panaszkodott, milyen kis ország vagyunk, most meg kiderül, hogy mégsem. :DDD
Ha már szomszédoknál tartunk. A győztes dán lány nyilatkozta, hogy mennyire örül a helyszínnek, mert a híd túloldalán lakik és ha valamit otthon felejtett, csak átugrik érte! :DDD
A szomszédaink szavaztak? Vicces... Pont hogy semmit se kaptunk tőlük. (Lásd Ausztria, Románia...)
Németország, Svájc meg Finnország pedig nem éppen a szomszédunk tudtommal...:P
Igen. Így gondoltam én is. :)
Köszi.
5577. hsz-nál megtalálod. :)
26 a döntőben volt, 39 dal indult. Akkor is ha reggel van és akkor is ha este. :DDD
ez egy euroviziós dal verseny volt és szerintem a produkciót és nem az elöadót pontozzák a 10 helyezés megérdemelt volt alexszet a sapkája alapján sokan elitélik amit szerintem nem szabadna
A Facebook-on mindenki háborog hogy a szomszédaink szavasztak ByeAlex-re de sztem ez nem is igaz(Ez az én véleményem) De egyébként nekem nagyon tetszett a dán is.:)Megtudnátok mondani mi magyarország kinek adtunk és hány pontot?
Szerintem azért is ért el sikert ByeAlex a dallal, mert ki tudott tűnni a mezőnyből. Konkrétan én a győztes dán dalra nem is emlékszem. Nekem a magyar mellett a holland és az izlandi tetszett még. Úgy örülök, hogy ilyen szép eredményt ért el Alex :-)
A döntőben volt idén 26, de 39 induló volt összesen, akkor meg össz 25.
Biztos igazad van, bár szerintem a 25 csak eggyel levesebb a 26-nál, de nekem még korán van, nemrég keltem....
:) mint a példa is bizonyítja, valóban :D
További ajánlott fórumok: