Szerintem az első nem annyira mérvadó, nekem volt olyan, akivel kellett pár alkalom, mire összecsiszolódtunk. Persze optimális esetben az első csóktól kiugrasz a bugyidból, de szerintem az a ritkább...
Nekem nem mérvadó. Annyira nem vagyok csókolózós, annak ellenére sem, hogy eddig mindenki szerint jól csókolok. Igen, lehet köze ahhoz, hogy húsos a szám. A pasijaim nagyrészènek csíkszàjuk volt. :)
A vonzalom a legfontosabb és ha az meg van akkor a csók is izgalmas lesz.Természetesen azt vettem alapul,hogy ápolt férfiról van szó.Szerencsére a párom is fontos a csók...
Sokkal fontosabb, hogy meglegyen köztetek az a vonzás, szikra, összhang. És akkor a csók is jó lesz.
A legelső csókom egyáltalán nem tartom számon 😂 egy osztálybuliban történt. Aztán napokig nem mentem suliba, nehogy összefussunk, nyomult, én meg látni sem akartam 😂 szerencsére mobil még nem volt, a vetetékest nem vettem fel, leveleket küldözgetett a szomszéd barátnőmmel.
Viszont a férjemmel az első csókra emlékszem. Ott térdeltünk a konvektor előtt az albérletemben, segített, mert nem tudtam begyújtani.
Igaz, hogy fontos az első csók? Vagy inkább csak a nőknek fontos? A férfiakat nem érdekli annyira? Az is igaz, hogy a száj formájáról már tudni lehet előre, hogy jól fog-e csókolni az illető?