Pl. érdemes öblögetni tiszta vízzel utána, mert - éppen úgy, mint a savas gyümölcsök, megpuhítják a fogzománcot.Fogat mosni csak később szabad, mert a sikálással meggyöngítjük a fogat.
Ha valakinek ásványi anyag hiánya van, nagyobb esélye van a fogromlásra.
Szóval ilyen apró, de fontos praktikákra gondolok elsősorban.
Pl. sokszor inkább étkezés után iszom meg, mert így nem okoz gondot a gyomromnak.
Mivel mindenki máshogy működik, érdemes kitapasztalni. Ha gondot okoz ezek után is, akkor nem érdemes használni.
Étkezések előtt ittam, de mellette diétáztam is, úgy, hogy kevesebbet ettem és sokat mozogtam. Jó zsírégetésre, de temperamentumos tornát javaslok hozzá! Ha fáj a gyomrod tőle, akkor nem javaslom..kár kínozni magad! De lehet játszani a mértékekkel.. nekem soha nem volt erős...
Pontosan hogyan szeretnél ezzel fogyózni? Étkezések előtt kiegészítő kúraként? Gondolom maga az étkezés is visszafogottabb lenne. Én régen ittam, de nem fogytam tőle csak rohadtul fájt tőle a hasam. Munkatársamnak két foga esett ki az almaecettől. Mással nem próbálkoztál még?
Én 1 egész hónapig ittam 1pohár víz+1ek almacet-et,3x/nap, de nem fogytam tőle. Lehet, hogy másnak bejön, nekem nem vált be. (ráadásul én a szagát sem bírom)
Ha gondolod, próbáld ki! Nem vagyunk egyformák, lehet, hogy nálad beválik. Sok szerencsét!:)