A bőrből áradó alkoholszag eltüntethető parfümmel? (tudásbázis)
Nem kell rendszeresen szedni/enni, elég egy tányér fűszeres fokhagymás cigánypecsenye, bárkinek jó illatos lesz tőle a bőre. Nem a mennyiségtől függ.
Nem megbotránkoztatásképp, de azért gondolj bele: a mellékhelyiségben a szagok intenzitása sem attól függ, hogy mekkora a kupac 😀
Az viszont teljesen egyéni, hogy ki mennyit szagol ki.
Van, aki jobban érzi a szagokat, van, aki nem annyira, ez születési adottság kérdése is, meg a dohányzás is befolyásolja pl.
Nem.
A kiválasztás a bőrön keresztül is történik, ha fokhagymát eszel, azt is lehet érezni.
Egy jó masszőr megmondja, hogy dohányzol-e.
Ha ésszel iszol, akkor nem lehet érezni.
A piaszag a bőrből, akkor árad, amikor valaki rendszeresen és/vagy sokat iszik.
Akkor én nem szlopáltam be tőle még eléggé. Pont ezt preferálom a vodkában, se másnaposság, se szag.
Általában vodka szódát iszok, abban elég sok víz van, plusz a citrom adja a C vitamint. Elég jól kontroll alatt lehet tartani. Egy kis alvás és másnap se fejfájás, se gyomorprobléma, se fáradtság.
De ezzel ne jatsz, szerintem.
Engem majdnem kirugtak, részeg voltam.
Valamikor ejjfel körül elszakadt a film, és állítólag én utána meg 3-kor ittam. Én meg bementem másnap, és hazaküldték egy (rögron utolsó) figyelmeztetéssel.
Nem. De az a kiválasztásánál a leheleteddel megy ki. Csak az kijozanodasi idő oldja meg. Legalább 8-10 óra, ha rendesen belecsaptal a lecsóba.
1-2 vodka kar óra.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Feromon parfümmel kapcsolatban?
- Megmérgeztem magam a parfümmel?
- Tudnátok ajánlani valamit, amivel szép fehérré varázsolhatnám a mosdómat és eltüntethetném a nem kívánt foltokat, elszíneződéseket?
- Egy üveg bor után mennyi lehet az alkoholszint a szervezetben?
- Csak erősítőgyakorlatokkal is eltüntethető a zsír?
- Megleptem magam egy drága parfümmel. Mert megérdemlem! 😎