A boldogság döntés kérdése? (beszélgetés)
Jó neked :)
Én nem merném ilyen határozottan állítani, hogy tudom....
Előbb mondja meg valaki, mi a boldogság, aztán rátérhetünk a címbeli kérdésre! :)
Van, akinek lételeme a szenvedés - ez nagyon igaz!
Döntés kérdése az, hogy mennyire vagy nyitott a jó dolgokra, hogy pozitívan állsz a világhoz, a rosszban is meglásd a jót....... ha csak lehet.
Na és ha mindig csak jó dolgok jönnének, hogyan tennénk különbséget? :) A boldogság szerintem sem zárja ki a rosszat, a szomorúságot - ennél sokkal összetettebb dolgoról van itt szó.
Ritka az, aki tudja, mások inkább érzik.... de a legtöbben még azt sem :(
Sok jó gondolat hangzott már el, kíváncsi vagyok, mi lesz a végkifejlet! :)
igen döntés kérdése...
mire figyelsz?
olyan sok?hát azok hun élnek?
á..sokat veszít az aki még soha nem volt boldog!!!
amikor boldog az ember csak úgy szikrázik..)))
kell attól szebb és jobb dolog a világon?..)))
... a boldogságra való képesség 50 %-ban genetika...
Ezen még elfilózgatnék, de megyek aludni... boldog, nyugodalmas éjszakát! :)
hát van amikor nem éppen ..
de...........általában ♥♥♥boldogságosságos..)
Nem döntés kérdése. Ha dönthetnénk mindig csak boldogok szeretnénk lenni.
De ha valamelyik szerettem felől rossz hírt kapok, vagy éppen kikapott a kedvenc csapatom, hiába döntöttem én úgy reggel, hogy ma boldog leszek ez nem fog menni.
... azt írom, amit gondolok... ez az én igazságom, de nem feltétlenül a másé is.... és tévedhetek bármikor, szoktam is, sőt néha bizonyos dolgokról máskor mást és másképp gondolok... :o)
Amúgy sokszor nincs igazam, és be is szoktam látni... fórumon nemtom mennyire, ezt Te biztos jobban tudod, de a hétköznapi életben simán. (Könnyebbé teszi az életet. :o))
... a fellángolás az öröm. :)
A boldogság az alapállapot, de ezt máááááááár annnnyiszor leííííííííííírtam... hogy unom magam, és nem csodálom, hogy már más is. :))