A Bios-ból hogyan lehet letörölni az operációs rendszert? (tudásbázis)
mondom, hogy a bioszban be kell állítanod, hogy cd-ről indítson a gép!!!!
addig simán a vincsiről akarja betölteni az op-rendszert, ami ugye nem fog menni.
Ha induláskor nyomogatod az F8-at, nem hoz be olyat, hogy egy fekete képernyő és lehet választani, hogy például "Csökkentett mód"?
Ha sikerülne csökkentett módban elindítani, az már egész jó lenne.
Majd az új telepítés "törli".
De biztos vagy benne, hogy nem hardveres a hiba? Nem kéne először megpróbálni megmenteni a meglevőt? Mert az összes adatod el fog tűnni...
Próbáltál már rendszervisszaállítást vagy valami Repair dolgot csinálni?
Olvasd el, amit lentebb írtam.
A bios-ban állítsd át, hogy cd-ről indítson, tedd be az op-rendszeres cd-t és indítsd újra a gépet.
Akkor kiadja, hogyha cd-ről telepíteni akarsz, akkor nyomj egy gombot.
Innentől mennie kell a telepítésnek.
Onnan sehogy. Csak átállítani tudod a gépigénynek megfelelően.
Az operációs rendszert csak formatáláskor tudod törölni, bár előtte be kell állítani a bios-ban, hogy cd-meghajtóról boot-oljon.
Igazából fogalmam sincs, mit akarsz a bios-szal. :)
a Format C az nem müködik mert tegnap elromlott és csak a Biosig tudok eljutni.
A célom most valahogy az lenne hogy ha lehet akkor letörlöm az oprendszert a bioszbol és ujratelepitem az XP-t csak nem tudom hogy ott eggyáltalán le lehet e törölni?
További ajánlott fórumok:
- Vágóhídi dolgozók vagy akik látják a rendszert közelről, tényleg ....?
- Melyik a legjobb operációs rendszer?
- Milyen fogyókúrát ajánlotok? Sajnos semmi rendszert nem tudok az étkezéseimbe vinni a munkám miatt
- Nem tudok angolul.Ha vennék egy operációs rendszert, és véletlenül szükségem lenne rá, én újra tudnám telepíteni a számítógépet?
- Hogyan kell letakarítani a laptopról mindent és újrarakni az operációs rendszert is?
- Hogyan kell az android operációs rendszert használni?