Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
A barátom elkezdett inni, mit tegyek? (beszélgetés)
Chardonnay....abban nincs bubi:)
Alakul a szesztestvérek klubja? :-)
Akkor érthető,hogy vizet iszok,mert hogy halak jegyű vagyok!:))
De nem válogatok,csak kevés buborék legyen benne!:))
éljünk merészen továbbra is:D
A víz a halaknak való.
Volt egy csajom -az étteremben 10 percet merengett, hogy az ötféle szénsavmentesből melyiket válassza...
De szerintem a pincért nem érdekelte, mert olyan üveget tartott a vízcsap alá:)
Én nem hibáztam a sörrel -azt nem nagyon hamisítják:)
Nem így van mert lehet siettetni, de késleltetni is. Amúgy meg a végén már mindegy mikor hal meg az ember.:))
Mindenki akkor hal meg,amikor eljön az ideje!:))
Magadra vess ha idő előtt meghalsz!:)
Én nagyon vakmerő vagyok,továbbra is vizet iszom!:))
Nagyon ártalmas tud lenni a víz. Vagy a klórozás miatt, vagy ha nincs fertőtlenítve a benne élő baktériumok miatt. Azért kell inni egy kis alkoholt, hogy megölje a baktériumokat.:))
Anti-alkoholista vagyok!Maradnék a víznél!:))
Igyál te is egy felest és hátha viccesebbnek látod!:))
Ezt akartam én is írni, de nem írtam, mert én rendesebb vagyok, bebeee:))
Nem biztos,hogy viccet kellene csinálni belőle!
Igyunk, mielőtt inni megyünk...!
Azér' iszunk, mer azé van... :DDD
Az alkohol nem válasz, de legalább a kérdést elfelejted:) - írják itten az internyeten...
A tyúk meg a tojás esete...
Annak oka van.Én is szürcsöltem sokáig, bizomány.A kérdés, hogy azért iszik valaki mert baja van, vagy azért van baja, mert iszik...
Elgondolkodtató a három hetenkénti akció is.
Csak kisebbíti a problémát rálegyint...
Dehogy van abban. Nem tagadta azt amit megivott. A tagadás fázisa majd akkor jön mikor tök részeg minden nap, de szerinte nem iszik sokat.
Etetni kell, nem inni, nem érted? :D
Nem is ivott tegnap este.:)
Amit írsz ahhoz sokat kellene inni.
Még a tagadás fázisában van.De szerintem te is...
Nemááááár :))) Ez már igazi tróger, aki ilyet megcsinál:)
Csökkenhet biza. Hallottam olyan férfiakról is, aki szó szerint "elitták a farkukat" - magyarul nem csak hogy libidó csökkenés, hanem potenciazavarok is jelentkeztek.
Na mindegy, azért vigyázz...!
További ajánlott fórumok: 7 éve járunk, szeretnék esküvőt, de a barátom nem, csak összeköltözés után, valamikor. Mit tegyek, ha ennyire elutasító? Barátom belépett egy pártba, most már képviselőjelölt. Amióta politizál, sokat változott a viselkedése. Mit tegyek? Mit tegyek, ha nagyon egyedül érzem magam? Kezdek begolyózni. Barátom nem foglalkozik velem. A barátom megpróbálkozott egyik baratnőmnel....azaz a volt "sógornőmnel"....csak apropózott, de nem volt semmi köztük, mit tegyek? A barátom mostanában nagyon elhanyagol. Mit tegyek? Egyszerre két fogam is elkezdett fájni. Mit tegyek?