A babahordozás lehetőségei (beszélgetés)
Én is csak azt tudom hogy kölcsönözz először vagy keress a környéken olyat akinek van és ő oda adná kipróbálni.Azért egy 8hós ha nem szokott eddig hozzá lehet nem is fog.:-(
Nekünk nem kendőnk van.
Köszönöm szépen az eddigi hozzászólásokat!!!
Nézegettem a neten és a magyar motívumosat :) lehet bérelni is!! Először szerintem azt fogom kipróbálni. Ha bejön akkor meg majd veszek is egyet.
Viszont Li Dzsin igazad van... A meleg... Erre nem godnoltam... :( De nagyon szimpatikus a hordozás és még ha csak tavasszal és ősszel használom akkor is jó lehet! :)
Mi is mei-tai-t használunk, nagyon szeretjük.
Vaterán varrattam.
Nekem csatosom van (amin magyar motívumok vannak, így jó nem írtam ki a nevét, de remélem tudod mire gondolok:)).
Mi nagyon szerettük.
Nekem meitaiom van, mi imádtuk (azért múlt idő, mert mióta megy a lány, max kocsizni hajlandó :D).
Viszont abba gondolj bele, h nyáron a melegben nem biztos, hogy a hordozás a legjobb választás, elég jól össze tudtok melegedni, bármilyen vékonyan is vagytok öltözve! :)
Nekem kötözős mei tai-om volt, de most a második gyerkőchöz csatost fogok venni. Ekkora babót már sokáig nem fogsz előre, meg csípőre kötni, és hátra meg egyszerűbb egy csatossal. Apuka is könnyebben veszi fel magára a csatost.
Márkák... hát van sok féle.. Nekem a kötözős Gremese volt, viszont csatosból a Liliputit néztem ki.
Nekem ilyen van :
Imádom.. van egy Liliputis mei tai-om is, azt is szeretem, de a csatos sokkal egyszerűbb és mintha kényelmesebb is lenne a babámnak..
Szia! Legegyszerubb megoldas a csatos hordozo, de altalaban ez a legdragabb is. Kicsit macerasabb a mei tai a hosszu szalagjaival, viszont ha epp nincsra szukseg, lenyegesen kevesebb helyet foglal. A legjobban varialhato pedig a szovott kendo, de ahhoz nem art egy rovid oktatason reszt venni, hogy mindkettotoknek kenyelmes viselet legyen.
Markakat nem irok, mert az reklam lenne es Hoxa torolne.
A babám 8 hónapos és 8,5 kg. Szeretném hordozni, hogy most nyáron ne kelljen mindig babakocsival mennünk mindenhová.
Nézegettem a hordozási lehetőségeket, de annyi fajta van... :) Azt talán leszűrtem, hogy a rugalmas kendőhöz már nagy, mert azt 9 kg-ig ajánlották.
De ott van még lehetőségnek a szőtt kendő, a mei tai, a csatos hordozó. És persze ezeken belül is még kérdéses a márka...
Segítsetek légyszi!!!! Mik a tapasztalataitok? Miben a legjobb hordzoni? Márka is érdelel!! :)
Köszi!!!!
További ajánlott fórumok:
- Szállodák, panziók, egyébb szállás lehetőségek
- Internetes ismerkedési lehetőségek...?
- Egy ismerősöm furcsa módon szeretne szülővé válni, milyen lehetőségei vannak?
- Jogi útra terelem - ezt mondta... Van rá lehetősége?
- Tgys-ra vagy táppénzre "érdemes" menni, ha van választási lehetőség?
- Milyen lehetőségeim vannak, ha egyedül szeretnék vállalni gyermeket?