A 28 napos ciklus alatt bármikor teherbe eshetek? (beszélgetés)
Én bezzeg nem éreztem semmit! :) Lehet, hogy nem jól figyeltem?!
Mit éreztél pontosan? Le tudod írni? Kíváncsi lennék...
Igen. 28 naposak a ciklusaim, febr. 14-én jött meg, én minden jelét tapasztaltam a febr. 28-i peteérésnek, márc. 2-án este voltunk védekezés nélkül, és kb. rá két napra meg is termékenyült a petesejt.
Köszi a nyugtatgatást. Remélhetőleg azért nincs baj, jövőhéten elmegyek a nőgyógyászhoz.
Szerintem sincs gond, de ha még egy hétig nem jön meg, akkor keresd fel a nőgyógyászodat!
Ne légy szomorú, ha nem mostanra terveztétek, később tutira összejön. Csak NYUGI!!! :)
Nekem volt, hogy 3 hétig nem jött meg...vannak ilyenek is...biztos oka van, hogy nem jött meg...stressz vagy egyébb ok miatt nem jött meg...
Szerintem nincs semmi baj...csak kicsit késik...
Sziasztok!
Megcsináltam a tesztet és nem vagyok terhes. Most nem tudom, hogy mit érzek. Végül is úgy is csak szeptembertől akartuk kezdeni a babaprojektet, leginkább az aggaszt, hogy vasárnap óta nem jött meg.
:) Köszi! A tiéd is tüneményes! Gergő most 19 hónapos lesz 19.-én.
nagyon édes a kisfiad. Mennyi idős? Nekünk is pont ugyanolyan macink van.:))
Én is, de most a kisfiam alszik, ha felkelt, elmegyünk venni. Holnap megírom, hogy mi az eredmény.
értem, akkor ez más eset
a teszt tényleg bármikor kimutatja, ha elég érzékenyet veszel. mondjuk én a legolcsóbbal teszteltem este pozitívat :)
Érdekes én délútán csináltam a tesztet ..és rögtön csikos lett...tesztelj most...nagyon kíváncsi vagyok:)
úgy hallottam, hogy ha abbahagyja az ember a gyógyszer szedését, közvetlenül utána jóval esélyesebb a megtermékenyülésre, mint hónapokkal később
Sosem szedtem gyógyszert, mindig óvszerrel, de egy ideje már csak megszakításos módszerrel védekeztünk.
Nincs napszakhoz kötve!
Ha terhes vagy akkor most is kimutatja a terhességedet...rajta!
mikor hagytad abba a gyógyszert? vagy nem ezzel védekeztetek eddig?
Akkor mar igen.De ugye jobb reggel az elso vizeletbol vagy probald meg ugy hogy nem pisilsz par oraig,hogy minnel tobb hormon lehessen a vizeletedben.
Az én esetem: 10.-én jött meg a menzim, 17.-én teherbe estem (ez az időpont tuti).
Szóval a válaszom: IGEN!
Elvileg, ha most megcsinálom a tesztet, akkor kimutatja már? Utoljára március 15-én jött meg.
Amikor velem ez megtörtént elvileg nem eshettem volna teherbe.
És a doktor mondta 100 nőből egynél előfordúlhat..és én bele estem ebbe...
Nem olyan biztos azNekem is volt mar,hogy a ciklusom 17. napjan volt peteeresem,de en tudtam rola mert vettem olyan rapisilos figyelot.
Ebbol nyugodtan lehet baba!
Még nem. De ma veszek egyet. Már nagyon izgatott vagyok. Igazából nem mostanra terveztük, csak ősztől szerettük volna elkezdeni. Ezért nem értem a dolgot. Lehet, hogy előbb akar jönni a babó?
Ezt a jelenséget úgy hívják, hogy "provokált tüszőrepedés".
Bizony,bizony!Mert a spermium sokaig eletkepes odabent.A huvelyben 2 oraig,de a petevezetekben,ahol osszetalalkoznak,ott akar 48 oraig is.Es eleg epp hogy csak odaernie a petesejtnek es mar meg is termekenyult:)
Fogalmam sincs, hogy mikor volt peteérésem, csak a ciklus naptár szerint következtettem arra, hogy amikor együtt voltam a férjemmel, akkor már biztosan nem volt.
Jaaaa,akkor az egesz mas.Csinaltal mar tesztet?
Lehetsz terhes, igen, rendes ovulációtól függetlenül.
Nem mindig.Ez egyen fuggo.Ez az altalanos,de nem mindenkire igaz.Meg en mar hallottam olyat is,hogy egy nagyobb orgazmustol tuszorepedese lehet a nonek.Na most az passz,hogy ennek mennyi az igazsag tartalma,de ahogy az elejen is irtam,ha biztosra tudod mikor volt peteeresed,akkor elvileg az utan 6 nappal mar nem tudsz teherbe esni.Ne visszafele szamolj,hanem inkabb a peteersedtol.Azt meg nyomon tudod kovetni peteeres figyelo kutyukkel(mar amennyire megbizhatoak)
További ajánlott fórumok: