90 nap után/helyett szabadon választott módszer ! (beszélgetés)
Bocsánat Anita, hogy nem tudtam korábban válaszolni erre a levélre, de.....
Nagyon ügyes vagy és nagyon büszkék vagyunk rád!! Folytasd szépen és akkor meg lesz a kitűzött cél!!
Hola Lányok, mi a helyzet? Dobjatok fel, kérlek néhány jó és örömteli hírrel!
Kacsácska, neked biztosan van, ha egyszer fehér ruhá menyasszony leszel!!!
Sikerült már ruhát választanod? Majd megmutatod nekünk, ha megszületett a döntés??
JA ÉS BOLDOG NŐNAPOT LEÁNYTÁRSAIM::))
Szép jó reggelt mindenkinek!!!
:) BOLDOG NŐNAPOT!!!!!
Én is vagyok ám! Csak mostanában igazán el voltam havazva, ez a diétának sem tett jót... :(
Anita, köszi amit írtál! Édes vagy!!! Nem egyszerű egyébként ezt felvállalni, nagy küzdelem! Nem is akarok belenyugodni. Nem is fogok, kitartok, végigcsinálom...
Ugye mindenki jól van, és haladtok szépen? ;)
Puszi!
Menni fog meglásd!Nagyon szép eredményt értél már el eddig is,és nem kell ezt siettetni,biztosabb a lassabb fogyás,mint a hirtelen leaadok minden felesleget módszer.
Én is ma megmértem kiváncsiságból magam és ahhoz képest hogy ma megjött,hétfő óta fél kiló lement,pedig ugyebár ilyenkor inkább fentebb ugrik a mérleg nyelve,szóval örülök nagyon,hogy még a vízvisszatartási időszakban is csökkent a súlyom.tehát most 78kg vagyok-ez azt jelenti,hogy 18 nap alatt lement 3,8kg:-))))
Nem beszélgetsz magaddal:-)))
Puszi neked,Én is valaki vagyok és olvaslak!!!:-))
Nagyon ügyes vagy!!!!
Már hogyne sikerülne!!!!! puszi
Jól elbeszélgetek itt magammal, de azért eldicsekszem, hogy nagyon ügyesen haladok, ma reggel 76,5 kg-t mértem, az február 1. óta össz: 3,7 kg (az eredeti induló súlyomhoz képest pedig 9,1 kg-val vagyok kevesebb).
Nekem ez a tempó nagyon megfelelne, csak tudnám végigcsinálni....
Hát, puszi, ha valaki olvas!
Kacsa!!! Nekem nagyon tetszik!!!!!
És főleg tetszik, hogy nem egy gebe csajt látok egy ilyen ruhában!!! Ezt most komolyan írom ám!
Remélem sokan megnézik majd a fotódat, mert példát lehet Rólad venni! Mert Te most fogyózol, meg minden, de amíg megvan a kis felesleged, addig is vállalod magad és látszik, hogy boldog vagy!!
Azért írom, mert én pl. sajnos nem merek felvenni csinibb rucikat, mert a felszedett kilók miatt túlzottan is kritikus lettem magammal.....
Kacsa, nyugodj meg, jó választás volt a ruci, tuti leszel benne!!! :-)
Ezen már legalább nem kell agyalnod, gondolom van még úgyis elég intéznivaló :-))))
pótoltam... bocsi, teljesen ki ment a fejemből... :(
:D
Csajok, bevágtam egy egész pomelot.... mindjárt hányok (már bocsánat...) :-))))
Úgyhogy leteszteltem: 1 db pomelot kiadós adagnak minősíthetünk! :-))
Mást nem is fogok ebédelni....
Ti mit ebédelte/te/k?
Nem is igaz, hogy csak Ti vagytok... :-))
Én nagyon kis szorgalmas vagyok. Most néztem meg, hogy tulajdonképpen február 1-től február 28-ig kereken 3 kilót leadtam, bűnözéssel, egyebekkel együtt :-) Nem is olyan rossz.
Olvastam a másik fórumon, hogy rázzuk fel a csapatot...., én is azért indítottam ezt a fórumot, hogy senkit ne tévesszen meg a "Március 2-től kezdené velem valaki a 90 napos diétát" cím...., merthogy március van...... ezért lehet, hogy egy-két kósza 90 napos oda be fog tévedni, mert azt gondolja idén márciusról van szó :-))))
Na, lényeg a lényeg: jöjjön ide, aki bármilyen fogyival, de megpróbál ügyes kislányként győzedelmeskedni a kilói felett!
Toborozzunk, gyertek - gyertek :-))))
Úgy látszik Kacsa, hogy mi vagyunk csak updatek::))
Várom a képeket!!!
túl finom... :(
nem lesz ilyen megint egy jó darabig úgy sem!
ma újabb ruhapróba, fotók jönnek majd!!!! :D (már ha érdekel valakit)
Jó reggelt Csajok!
Kacsa, milyen volt a pizza?
Anita, bűnözés folytatódott??
Én tegnap kicsit bűnözgettem (blogban kifejtettem bővebben), úgyhogy ma próbálok egy kis szent lenni és megfelelni az update előírásoknak :-))
És Ti?
Ez vicces, mert én meg pont a mostani hétvégén bűnöztem egy csomót::(((
Remélem a jövő hétvégén vissza tudom fogni magam!
Hahó!
Én is egész jó kislány voltam, és ez meg is látszik. A múltkori nagy elkanászodás után visszatértem a legjobb eredményemhez! :D
Az esküvő júli 24-én lesz! :D
Addig még van időm fogyogatni! :D
puszi mindenkinek!
Helló Mindenkinek!
Nekem egész jól alakult a hétvégém, rég volt olyan, hogy nem bűnöztem szombat-vasárnap (csak icipicikét).
További kitartást Lányok, írjatok !
Itt a tavasz! :-)))
Sziasztok Lányok,
Kacsa, nagyon szép a ruhád. Majd próbáld meg a képeket feltölteni még 1*, hátha!
Egyébként mikor lesz a nagy nap?
A hétvégém gázos volt, főle a vasárnap. Rámtört az édesség roham. A mai naptól ismét ügyeskednem kell!!
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyházán nőgyógyászt kit javasoltok? Ti kit választottatok, választanátok?
- Mesélnétek egy kicsit arról, hogy hogyan választottatok nevet a gyermeketeknek (esetleg, ha egyikőtöknek sem voltak előtte kedvencei)?
- A párom az anyját választotta
- Ha egy nős férfivel volt kapcsolatod és mégis a családját választotta, de teljesen beleestél mit teszel?Van még remény?
- Mi alapján választottad a felhasználónevedet?
- Középiskolás vagyok, de rossz szakot választottam és katona szeretnék lenni!