800-nál több ismerős Facebook-on. Mi értelme? (beszélgetés)
Nos, csak úgy kiváncsiságból.............
csináltam egy kamu oldalt és bejelöltem egy ilyen leányzót....egy szó nélkül visszajelölt :o)
Most erre mit mondjak :O)
800 körüli ismerős?... hm... pl. az illetőnek vállalkozása van.. ilyen-olyan-bármilyen, néha van egy-egy akció, rendezvény, akármi, akkor jó, ha szét tudja küldeni sok-sok embernek reklámként, és az is jó ilyenkor, ha azoknak akiknek szétküldi, szintén sok ismerősük van... pl. akár ez is lehet.
(csak ez kicsit így póriasabban hangzik.. :))
A legtöbbje valamilyen online játékot játszik amihez sok ismi kell:)
Persze vannak olyanok akik meg mindenkit bejelölnek akit életükben legalább egyszer láttak:)
A csúnyácskát meg külön ki kellett emelni?
Ne haragudj, de nincs jobb dolgod, mint másokat minősítgetni a facebook ismerőseik száma alapján?
Nyithatnék ilyet ilyen alapon:
Fórumcím:
Miért vannak olyan emberek, akik mindig másokról gondolkodnak/általánosítgatnak?
Nyitó hsz:
Sokszor látok olyan embereket, akik mindig másokkal foglalkoznak, másokról alkotnak véleményt. Ezek az emberek általában nagyon ráérnek, vagy szerintem azért foglalkoznak másokkal, hogy magukkal ne kelljen, vagy nem tudom...
Attól még, hogy sok ismerőse van miért lenne mindenki a barátja? Valószínűleg tényleg sok 800 emberből a felszínes szinten ismert emberke, de ha most bejelölik, miért ne jelölné őket vissza? Nem jár semmiféle kötöttséggel...
Nekem nincs sok ismerősöm közösségi oldakon, de sosem értettem, hogy miért rugóznak sokan azon, hogy másnak milyen sok van, biztos csak menőzni akar meg nagy arc lenni... Nem mindegy ez? Mellesleg nekem is van olyan ismerősöm, aki tényleg szint azt is kiírja, hogy wc-n van, de most mi zavarjon... ő élete, ő döntése. :D Ha idegesít, max. letörlöm... De akkor megint lehetne oda visszacsatolni, hogy mindenki próbál a minőségre menni, nem a mennyiségre, mégis mindenkinek vannak ilyen "idegesítő" ismerősei...
Sokaknál a népszerűség és "menőség" mérve az ismerősök száma.
Viszont nekem is sok ismerősöm van, de tényleg benne vannak az általános iskolai évfolyamtársak, a gimnáziumi évfolyamtársak, családtagok, barátok, távolabbi rokonok, a testvéreim általam is ismert osztálytársai és barátai, bizonyos jó barátaim szülei is, akikkel találkoztam többször is, szóval igen könnyű sok ismerőst összeszedni.
Azzal én sem értek egyet persze, hogy ki kell írni, hogy "most keltem", "most voltam vécén", "megint lett egy pattanásom".
Nekem 1000 felett vannak az ismerőseim.
Bejelöltük egymást az összes iskolai osztálytárssal, tanárral, munkatárssal, évfolyamtárssal stb.
Ha egyszer bejelöltek, nem fogom visszautasítani őket.
Ráadásul nagyon szétszéledtünk a sulik után, így viszont tudjuk a kapcsolatot tartani, tudom, kivel mi történik.
Az megint más kérdés, hogy nem írom ki, mikor voltam wc-n.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet letiltani a Facebook-on, hogy lássa valaki az ismerőseim listáját?
- Miért nem látom a facebook-on az ismerőseim kommentjeit?
- Bejelöltem valakit a Facebook-on, visszaigazolta, hogy az ismerőse vagyok és mégsem látszunk egymás ismerősei között. Miért?
- Le lehet valakit úgy tiltani a facebook-ról, hogy maradjon az ismerőseim közt, de ne lássa az üzenőfalam?
- Hogyan tudok ismerőst törölni a Facebook-on?
- Hogyan lehet megtudni, hogy egy X ismerősöm mikor volt utoljára bejelentkezve a facebook-on?