8 hetesen nem egyértelmű szívhang, kontroll egy hét múlva - ez baj? (tudásbázis)
Nekem 6 hetesen azt mondták,hogy nem is vagyok terhes :(
(pedig napra pontosan tudtam a fogantatás idejét és egy rakat pozitív tesztem is volt)
Egy hétre rá találták meg 7 hetes méretei voltak.Van amelyik baba jól titkolja a létezését :)
Kívánom,hogy a legközelebbi vizsgálaton egy gyönyörűen dobogó szívecskét halljatok/lássatok!!
Köszönöm a segítséget, biztatást!
Látszott pulzálás, de nem sikerült a doktornak behozni a gépen, így szerinte nem értékelhető az eredmény (pedig még ki-be kapcsolgatta is). Méretet sem tudott mondani, bár szerinte ott van.
Nem baj, lehet, hogy nem 8 hét, és ilyenkor még olyan nagyon különböznek a kicsik!
És később is.
Nekem 4, azaz 4db ultrahang "igazolta", hogy aug.13 körül lesz a szülés, erre 07.27-én jött a kisfiam és a szülésznő szerint simán volt 40 hetes a méhlepény...:) Papír szerint meg majdnemhogy koraszülés volt:D
És rengeteg ilyen példa van másoknál!
Szóval no para, minden rendben lesz!:)
További ajánlott fórumok:
- Nőnapra vörös rózsát kapni valakitől, aki mindenki másnak fehéret, sárgásat vett - egyértelmű, és ha igen mit is jelent?
- Fut-fuss! Egyértelmű igeragozás. És a csuklik igét hogy mondjuk felszólító módban?
- Mikor kezdett nőni pocid, és mikor vált egyértelművé másoknak is?
- Ma voltam 18 hetes UH-n és visszahívtak kontrollra 2 hét múlva, szerintetek rosszat jelent?
- 4 hónapos babát röntgeneztek a csípője miatt! 1 hónap múlva kontroll! Szerintetek akkor is megröntgenezik?
- LSIL-em van. 3 hónap múlva új kontroll. Mit jelent?