8 éves kislányomnak enciklopédiát vennék. Melyiket ajánljátok? (tudásbázis)
én is szoktam a neten rendelni, de előtte mindig bemegyek egy könyvesboltba és ott kiválasztom melyik a legjobb,
az enciklopédis szerintem nagyon jó ötlet én már 4-5évesen is vettem, van pl a Laorusse-nak is egy sorozata, attól függően hány éves, meg pl van Micimackós is (Disney Első enciklopédiám) az is témakörökre van lebontva, ez nálunk nagy sláger, pedig csak 6éves lesz a kislényom márciusban(ezt 4 évesen kapta, de a mai napig szívesen nézegeti velem). Természet, Állatok, Föld címűek vannak, nekünk a természet van meg egyelőre, de ez is több témára oszlik: évszakok, növények, föld, ég, víz. Gyönyörű képekkel, igényes kidolgozás.
A Larousse viszont kicsit sablonos rajzú, nem olyan szép...nekem a Micimackósban épp az tetszett, hogy nagyon színes, gyönyörű képekkel, szinte "megérint" a kép. Szerintem ez még egy 8évesnek is jó.
További ajánlott fórumok:
- Magánnyugdíjpénztár...ING-s vagyok, de váltani akarok. Hogy kell ezt intézni, és melyiket ajánljátok?
- Székesfehérvári óvodák - Melyiket ajánljátok?
- A kislányom szeretne Nintendót vagy Wii játékot. Mi a különbség a kettő között? Melyiket érdemes venni és hol?
- Tudtok jó porszívót? Most készülök venni és érdekelne melyik márkát ajánljátok és melyiket kerüljem illetve porzsákosat vagy anélkülit?
- Szegedi gimik - melyiket ajánljátok?
- Újpesti általános iskolákról kérnék szépen véleményeket. Melyiket ajánljátok?