77-esek klubja. Minden 77-es ide! (beszélgetés)
Bár nagyon régen nem írt ide senki....
én szívesen folytatnám a beszélgetést , ha lennének még mások is!? :-)
Szia Ildikó!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
SZIA JUDIT!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK NEKED!
PUSZI!
Sziasztok!
Látom megjött a jó idő,mindenki kint van.Senki nem beszélget most már!Mindenkinek gyönyörű szép napot!
Szia!
Sajnos nem tudtam jelentkezni,mert nem volt gépünk.Beszélgettünk és úgy néz ki,hogy rendbe jön minden,de nem akarom elkiabálni magam!Kért egy kis időt,hogy változzon!Majd meglátjuk,mondtam neki,ha nem változik akkor én nem tudok mást tenni,mint hogy itt hagyom!Hát egyenlőre ennyi!Jól telt a húsvét?Volt sok locsoló?Legyetek jók!
szia
sajnos nem tudom,de már teljesen kivagyok és úgy néz ki,hogy ez a házasságom sem lesz hosszú éltű.valaki annyira befolyásolja a férjem,tömi a fejét miden hülyeséggel.ma este lesz a nagy elbeszélgetés és kiderül,hogy mi lesz velünk.szórítsatok!
Sziasztok.
Remélem mindenki jól van, mostanában alig vagyok. De hamarosan változik ez kicsikét. :)
Feltűnt már a szép nap ragyogó fényével,
Beállott a tavasz áldott érzésével.
Újít a természet minden növényeket,
gerjeszti mibennünk a szép reményeket!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Sziasztok!
Gyerek, anyagiak, szolgálati lakás, szüleim (akik próbálnak beleszólni a dolgaimba), a fiú pedig gyereket szeretne... asszem világgá megyek!!
Szia Viki!
Akkor neked sem könnyű,mint Ildikónak.Ha szerelmes vagy mi miatt nem lépsz?Gyerek?Anyagiak?Hát nehéz helyzet...
Szia Viki!
Elég zűrös az,ha a volt férjem nem fizet gyerektartást és a közös családi házból nem akar kifizetni immáron 4. éve és emiatt bíróságra kell rohangálni?
Szia!
Üdvözlet a klubban!
Szia Judit!
Megkaptam a meghívót és már meg is csináltam az iwiwet.Van neked is?Találkozunk ott?
Szabó Ildikó Erdőkertes
Puszi!Ildikó
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Játék: Mindenki Dominója!
- 100 kiló felettiek klubja
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!
- Hoxa klub - amely nyitott mindenki számára
- Sminkelők klubja és minden ami szépségápolás