7 rossz szokás (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Szia!
Nem akarok okoskodni, kérlek, ne haragudj, csak egy gondolat, amit most leírok. Úgy tudom - és vettem észre -, a gyerekek sokszor azért tesznek szokatlan dolgokat, hogy felhívják a figyelmet magukra. Az én kisfiam is verte a fejét a falba kiskorában, de valószínűleg összetettebb okból, mint a Tied. Egyvalami viszont hasonlíthat a két gyerek viselkedésében: szeretetre vágynak! Ne érts félre, nem azt akarom ezzel mondani, hogy nem szeretitek, csak - mint írod, párkapcsolati problémátok is van - kevésbé érzékeli, mert (gondolom) épp eléggé megvisel ez Titeket lelkileg ahhoz, hogy még rá is legyen energiátok, pluszban!(Mondom: ez nem bírálat akar lenni, távol álljon tőlem! Nálunk is nehéz időszak volt akkoriban...)Sajnos, itt felül kell emelkednünk saját határainkon, hogy a picik biztonságban érezzék magukat a szeretetünk miatt! :) Remélem, sikerül!
Sziasztok!
Remélem valaki elolvassa az irományom és tud segíteni.
Kisfiam elmúlt 2 éves és nem tudom hogy kezljem,mert nagyon agresszív néha.Néha...napjában többször.
A bátyját pl.úgy kelti fel hogy belemar a bőrébe,engem is rugdos ha úgy látja jónak,csapkod,de mindezt tök higgadtan...néha sajnos kiborul a bili és én is odacsapok,pl.mikor akkora fájdalmat okoz hogy a könnyem is kicsurran.elmagyaráztam neki többször hogy nem szabad de semmi hatása.Megérti amit mondok kérek tőle és tud angyal is lenni.Ő is rázza a fejét mielött elalszik,és ha van a közelében valami bele is veri a fejét....éjjel is felkel és ezt csinálja és közben kiabál is.Biztos hogy a párkapcsolati probléma is rátesz egy lapáttal meg hogy ideges vagyok néha,de nem akarom elhinni hogy ez lenne az oka.
szia!
Az én kislányom most 1 éves, és van hogy ő is veri a fejét a szekrénybe, vagy az ágy rácsába.
Nem olyan nagyokat, de megfigyeltem, h akkor csinálja ha fáradt.
Szoktam neki szólni, h ezt nem szabad...olyankor befejezi, remélem ez nem komoly.
Üdv: Móni
A cikk, amihez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
További ajánlott fórumok:
- Milyen rossz szokásod van?
- Milyen rossz szokásaid vannak?
- Vajon miért fujkálja egy 3 éves gyermek a csoporttársait? Csak egy rossz szokás vagy valami más van a háttérben?
- Egy borzasztóan rossz szokás, a körömrágás...
- Étel mint vigasz, érzelmi mankó, vagy rossz szokás?
- Vonzás törvénye - Hogy szokjak le a rossz szokásaimról?