7 hónapos babának kell már fűteni fürdéshez, ha 22 fok van a házban? (tudásbázis)
Attol is fugg, mennyire fazos a baba ill. mennyi ideig pancsoltok. A szakirodalom 23-24 fokot ajanl. Asszem, mi futottunk. Inkabb az a plusz koltseg,mintsem utana a gOgyszerekre.
Minden jot! :)
Ilyen kicsinek fürdetéshez szerintem nem elég a 22 fok. 24-26 fok kell, hogy legyen, a fürdővíz 36-38 fokos.
Én nem fűtenék be, hanem biztos nektek is van fűtőventilátorotok, azt használnék, mivel az alváshoz a 21 fok ideális.
Nekem is 7 honapos a lanyom, épp most fürdik :)
Én bekapcsolom a hősugarzót, elég nagy a fürdő es a vizgőz nem futi be, hiaba csukom be az ajtót, és hason jatszik a kádba, elégge sokáig, 15-20 percig, nem akarom hogy megfazzon a háta.
Én ugy vagyok vele hogy ártani nem árt, bekapcsolom pár percre aztan kesz. Még ott a fürdőben feloltoztetem, igy nem fazik meg ha kihozzuk.
Szia! Az enyem 6 hos volt 19-en
Nalunk is 21-22 fok van a hazban
De en egy masfel hete furdeshez befutok olajradiatorral. Nem fazik vigyorog a locsi alatt.alvashoz idealis a 21 fok de furdeshez azert nem art egy kicsit melegebb. :)
Minden jot!
További ajánlott fórumok:
- Álnegatív kombinált teszt eredmény mennyire gyakori, tehát hogy negatív kockázat mellett mégis genetikai rendellenessége van a babának?
- Évek óta nagyon tetszik ez a név nekünk, de elég ritka... Merjük adni a babának?
- Különleges fiúnevet a babának! Tippeket kérek! :)
- Hasznos és haszontalan babadolgok, avagy mit érdemes és mit felesleges megvenni a babának?
- 6 hónapos babának répafőzelék. De hogyan? Tápszerrel vagy anélkül?
- Milyen komoly oka lehet a babának, ha vigasztalhatatlanul sír?