6 hónapos kisfiatoknak mekkora a súlya és hossza? (beszélgetés)
Nagyon hasonló paraméterei vannak az én kislányomnak is!:)
Amúgy a fiam több mint 3 éve 2880grammal született,fél évesen meg 8,4 kiló és 69 centi volt.
Igen,nagy a különbség,kívűl-belül! :-)
Az adatlapomon lévő lépen a kicsi 3 hónapos,a nagy 1,5 éves...
Még a testvérek között is mekkora különbség lehet!
A kislányom 6 hónaposan 7700 g és 65 cm volt, a kisfiam ugyanakkor 6800 g és 70 cm volt.
A kisfiam a mai napig nagyon magas és kevés a súlya, a kislányom hurkás, viszont nagyon alacsony.
8500g és 74 cm volt 6 hónaposan
52 cm-re született és 4290 g-mal
Szerintem nem annyira számít, hogy most mekkora, mert az én fiam is magasnak számított 1 évesen, de most 2 évesen már szerintem benne van az átlagban. Pedig azt hittük, hogy magas lesz, mert öcsém is 2 méter, de sok magas ember van a családban.
Persze még mindig lehet magas felnőtt belőle, de nem lehet tudni abból, hogy mondjuk fél évesen mekkora.
Nagyon fugg a rugdalozo szabasatol. Volt olyan 80-as rugi, amit mar 4 honapja kinott, masik 80-ast meg meg mindig hordja. Szoval ez sem mervado :)
Egyebkent sztem ne masik gyerekekhez hasonlitsd (plane ne lanyokhoz, ok lassabban hiznak/nonek), hanem onmagahoz. Plane, ha a ferjed magas, normalis, hogy a gyerek is az.
Itt van egy tablazat, de ez sem szentiras: [link]
Nekem lányom van, 5-én múlt 6 hónapos és 8240g és 73 cm.
Születési: 3950g és 57 cm.
Szuleteskor 48. Felevesen fogalmam sincs. Amugy siman felremernek az orvosnal is, meg otthon is tevedhettel.
Voltam a gyerekkel 9 honapos kontrollon, majd masnap a gasztroenterologian. A ket helyen 3 centi kulonbseget mertek, ami ugye nonszensz, egy nap alatt nem nohetett ennyit. Szoval ne nagyon adj ezekre a meresi eredmenyekre...
A hossza lepett meg nagyon..az apja 188cm ez tény.
1,5 hónapja csak 66cm volt ezért nem értem,hogy nőhetett ekkorát..és hány cm volt a kisfiad?
Sziasztok!
Én elég nagynak találom a fiamat,kíváncsi vagyok,h jól gondolom e.
6,5 hónapos 8,5 kg
Hosszát én mértem le,miután 74-es rugi feszült rajta,nagyon kíváncsi lettem.Rendesen kihúztam a gyereket,adtam játékot a kezébe,nem is mozgott.Nemtudom mennyit tévedhettem de 75cm mért..ez nem sok?
További ajánlott fórumok:
- Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak!
- Milyen mesét olvasnátok szívesen a kisfiatoknak?
- Mit tennétek, ha a kisfiatokat a szomszéd néni állandóan hívogatja át, de ti nem akartok ilyen túl szoros barátságot?
- Ha van akkori UH eredmenyed, akkor mekkora volt a babad a 26.betoltott het vege korul? (a sulyat kerdeznem, ha van valakinek adata)
- Mekkora súlya legyen egy karikagyűrűnek, hogy az sokáig megmaradjon?
- Van valakinek George babacipője? Mekkora a belső lábhossza a 0-3, vagy a 3-6 hónapos méretnek?