6 hónapos csecsemő 1 hét alatt fogyott 70 grammot. Mitől lehet szerintetek? (tudásbázis)
azzal csak az a bajom, hogy fáj :) attól nem félek,hogy lesz baja
igazából körtét már kapott egyszer, nagyon ízlett Neki és nem lett tőle semmi baja
A varratodon akár ugrálhat is már, semmi baja nem lesz, 2x volt már császárom.
Körte helyett jobb lenne, ha almát adnál neki, és barackot, őszit.
Amíg nincs krumpli, addig mehetne már a répa is, vagy répalé legalább.
Tejpépek, van már csomó féle ízű...:)
Ne parázz, nincs mitől. Ha valami nem lesz jó neki, azt egyből jelezni fogja egy híg kaki, egy kiütés, akármi. A lényeg, hogy egy nap csak egy új dolgot kapjon.
Én személy szerint úgy csinálom, hogy kapott pl ma először szőlőt..holnapi kakiig nem kap sem szőlőt, sem semmi új dolgot..így ha bármi eltérést tapasztalok, akkor tudom, hogy az a szőlőtől volt.
És akkor szőlőt majd 2 hét múlva újra próbálom.
Ha nem lesz semmi gond, akkor felvesszük a kaják közé, amíg szezonja van. Vagyis amíg van a kertben, mert már nagyon szezonja semminek nincs ebben a hülye időben.:)))
A varratod fél éves!! :) Sok kárt nem tud benne tenni.
Ne érezd úgy, mert ha ő magától csinálja, az nem túl sok. Illetve neked igen, de neki nem :D Én is kiütést kapok tőle, hogy a lányom egész nap képes pörögni, de nem azért, mert túlparázom, hanem azért, mert nem bírom követni a tempóját.
ok. és ha netán feláll, tényleg lekötözöd, mert a doki mondta??? Nemár :D
Nem tudom, mi az a suttogó, a mi időnkben még nem voltak ilyen okosságok, aztán tök jól felnőttek a gyerekek minden különösebb gond nélkül.
Na meg ha azt nézzük, akkor tökmindegy milyen krumpli, mert igaziból egyik se valami egészséges, túl magas a gi indexük is, meg a ch tartalmuk is.:)))
Nálunk az édes burgonyából chips szokott készülni csak a nagy fiamnak, meg a páromnak...na jó..nekem is.:D
Én krumplit nem is adok az enyémnek, nem vagyunk nagy krumplisok. Erre értettem, hogy nem kell oda édes burgonya feltétlenül.
Felesleges olyat adni neki, amit aztán soha többet nem adsz neki, vagy csak évente egyszer..most, ha nem mész Pestre, akkor addig nem is kap új dolgot? Szóval én erre értettem, nem arra, hogy mindegy, hogy krumpli vagy édes krumpli.
De ha ti nem sima krumplit esztek, hanem édes krumplit, és azt folyamatosan kerül az asztalra nálatok, tehát fog vele sokat találkozni, akkor egyértelműen azt adj neki.
nem, azt nem :D
próbálok nem mindenen aggodalmaskodni és nem könyvből nevelni, de azért bekúszik néha a para faktor
További ajánlott fórumok:
- Diéták+leadott kilók, azaz ki milyen diétával mennyit fogyott és mennyi idő alatt?
- 35 évesen 14 gyerekes anya, tavaly 8-as ikreket szült, 9 hónap alatt 65 kilót fogyott, most 56 kg. Láttad?
- Kinek mennyi volt a legtöbb amit fogyott mennyi idő alatt és milyen módszerrel?
- Ki mennyit fogyott paleolit diétával és mennyi idő alatt?
- Hány grammot kell ennie egy csecsemőnek a súlyához mérten? Van erre valami képlet?pl egy 3600grammos baba adagja/evés?
- Szemhéj alatti dermoid ciszta műtét menete csecsemőknél?