6-an ültünk ma az irodában 23-45 éves korig. Rajtam kívül... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Én is egyedül vagyok,
na' máris ketten vagyunk !
A mi cégünknél az a divat h mindenki elválik, tönkremegy a házassága/kapcsolata 🤣
Nem tudom mi a baj azzal, hogy szabadok vagyunk? Szerintem nagyon jó így élni 😀🥰🤗
Ó össze-vissza ír a gép mindent.szomorkás/szomorkodj
Kértél/késtél
Bicsi
Egyedülálló is lehet boldog és elégedett az életével, és a párban élő is lehet magányos,boldogtalan,stb.
Hozd ki a legtöbbet abból amid van. Csak a jó oldalát nézd a helyzetének!!!
Az elozo csapatomban volt a rirnyalos, hogy de oreg 32 evesen (o volt a legfiatalabb). "Mindenkinek van valakinek, csak nekem nincs." A nekem volt "valakim"= beugrott neha csalni, ha a varos kozeleben jart. Ebbe nem tudom, mit latott bele.
Es irigyelte, hogy kellene meg egy kis so vagy szosz, odajottek hozzam, meg lealltak csevegni. De mikor volt malmozos ido a kiszolgalas kozben, csak mondta, hogy ez de helyes, az de cuki. Es nezegette messzirol, ahelyett hogy elhaladva egy kedves szot mondott volna.
Rinya, rinya, es tehetetlelseg.
Nem vagyok se tobb, se kevesebb, ha van pasim, ha nincs, de azzal tobb vagyok, hogy nem ebben merem magam.
Inkább, mint, hogy nyomásra beállj valahova, ahova nem illesz.
Ne szomorkodj! Hozd ki magadból a legjobbat. Tegyél minden nap valami kedveset, szépet,mosolyogj sokat. Előbb utóbb a ragyogásod felkelti majd az "igazi" érdeklődését!
További ajánlott fórumok:
- Férj, feleség egy munkahelyen, egy irodában - működhet ez?
- Csinos nő + jóképű férfi, kettesben egy irodában, napi 8 órában. Van okom féltékenykedni?
- Ma is iszogattam az irodában. Fiatal, jól öltözött vagyok,...
- Van köztetek olyan, akinek 2 tanús, hétköznapra eső, anyakönyvvezetői irodában lévő esküvője volt?
- Elvileg csak irodában dolgozhatnék, egy pár éves orvosi...
- Mettől meddig dolgozol irodában/máshol?