51 vagyok, reggeltől estig dolgozom, és alig marad magamra... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Így, hogyan élvezed az életet egyáltalán?
Adj több feladatot a gyerekeknek.
Sztem is folosleges ketfele ebed. Plusz meg sutsz is.
Miert?
Tanulj meg lazítani. Nincs szükség az állandó sütögetésre.Arra sincs szükség, hogy mindenkit körül ugrálj.
Jó pihenést neked mára.
3 gyerekem van, már nagykorú mindhárom, ketten egyetemisták, a legkisebb most ballagott középsuliból.
Túl sokat vállalok.
Több mint 7 éve elváltam, és a gyerekek egyetlen egyszer sem aludtak az apjuknál, non-stop szülőség azóta is. Férjjel sem volt jobb, ő 2 gyereket kitett, annyi figyelmet követelt.
A középső ezen a hétvégén hazajött, úgyhogy ma neki még külön készültem sütivel, kétféle ebéddel, itt volt a kert, a mosás, függönycsere... amik hirtelen eszembe jutottak.
Most jutottam el addig, hogy leüljek (nem rég még pogácsát is sütöttem), igaz, hogy délután kicsit kiültem a kertbe napozni, de holnap csak pihenek.
Fiatalabb koromban jobban bírtam a hajtást, többet bevállaltam. (akkor még naponta főztem, anyataxiztattam a gyerekeket ilyen-olyan különórákra) Igaz, akkor csak 8 órát voltam távol, aztán lett belőle 10, most meg már 12.
Valószínűleg már nem olyan kicsi a gyereke, hogy zavarná a magára hagyás.
De ez a több, mint 12 órás távollét, tényleg gáz.
További ajánlott fórumok:
- Már 24 hetes terhes vagyok, hogy mondjam el a munkáltatómnak? 4 hónapja dolgozom ott munkaközvetítőn keresztül, félek, hogy kirúgnak...
- Rokkant nyugdíjas vagyok és ha dolgozom, kaphatok-e táppénzt, ha lebetegszem?
- Júniusra várom az első gyermekemet. Leszázalékolt vagyok, de részmunkaidőben dolgozom. Járna betegszabadság az én esetemben?
- Terhes vagyok, dolgozom... szédülök és rosszul érzem magam...
- Amióta rakodóként dolgozom, egyre sportosabb vagyok.
- A 7. napot dolgozom végig. Fáradt vagyok!