50. szülinap ajándék ötletek (beszélgetés)
Én internetről állítottam össze a megrendelésemet,akár postán is kérhettem volna de személyesen vettem át Pesten.Ha van jó minőségű fotó szemből,arról is tudnak 3D-s lézergravírozást készíteni.
Nem tudom ismered-e ezt az oldalt? Itt mindent megtalálsz.www.gravírexpress.hu
Mondtad a gravírozást.Én is ezt akrtam ajánlani de nem olyan hétköznapi formában,hanem 3 dimenziós lézer gravírozással egy üvegtestben.
Mi most ajándékoztunk ilyesmit és nagy sikere volt.
Aranyosak vagytok, köszönöm a sok ötletet!:)
Az utazás jó ötlet (lenne):), ha anyukám szeretne utazgatni. Na de őt még kötéllel sem tudnám elrángatni nyaralni, az fix:D.A torta az nálunk is alap lesz. Veszünk neki vagy egy rózsa alakú tortát, vagy egy "szimpla" tortát, olyan felírattal, hogy "Szeretünk anya". És akkor emellé találtuk ki, hogy egy arany medálba gravíroztatunk vmi nagyon szépet:).
Apunak már volt 50. szülinap. Nála volt egy poénos alakú torta, meg összeállítottunk egy DVD-t zenével és fényképekkel, mely végigkíséri az életét gyerekkorától az 50. szülinapjáig. Nagyon betalált nála...
A fényképeken mi is gondolkodtunk, de az a baj, hogy karácsonyra is már egy szépen megcsinált albumot kaptak (ez volt az egyik ajándék), úgyhogy azt már nem tudjuk ellőni....
Az arany medállal meg csak annyi szívfájdalmunk van, hogy aputól azt az aranyfülbevalót kapja meg, amit már nagyon régen kinézett (és nagyon drága:)). Valószínű amellett ez a kis medál eltörpülne...:SÚgyhogy lehet érdemes lenne más jellegű ajándékot keresnünk:(....jajj de nehéz is ez:)
A nyaralásról jut eszembe: a keresztanyám 60. szülinapjára egy erdélyi körutazást kapott, amire anyukám kísérte el. Az egészben az volt a pláne, hogy a lányainak adta az ötleteket, hogy mit szeretne a szülinapjára, de a lányok minden ötletét elvetették. Keresztanyám meg is sértődött. :D
A nagy napra összegyűlt a család. Az ajándék egy hatalmas dobozban volt, majd egy kisebben és még kisebben belül (legalább 6 doboz volt egymásba csomagolva) még téglákat is tettek a csomagba, hogy nehezebbnek tűnjön. Végül egy boríték egy üdvözlő kártyával, aminek a szövegén kezdődött a sírás és legvégén az utazásról egy rövid leírás, hogy kivel megy, hova. Na, itt már zokogásba tört ki keresztanyám. Hihetetlenül boldog volt.
Az ajándék függ attól is mennyni pénzt tudunk rászánni.
Nekem most volt egy ilyen 50. szülinapi akcióm,a "visszhang" az ajándékunkról 10 pontos volt.
A kaja meg a torta elengedhetetlen kisérője egy ilyen emlékezetes dátumnak,de nem emlék.(szerintem)
Szia!
Anyukámnak az 50. szülinapjára vettünk egy biciklit. A másik meglepi az volt, hogy összebeszéltünk a sógornőmmel, hogy ki mit süt, főz. Anyut elcsalta a nagymamám, mi meg szépen megterítettünk, mire hazaértek. Ja még elfelejtettem, hogy azt mondtuk neki, hogy azon a hétvégén nem érünk rá, úgyhogy nem is számított arra, hogy megyünk. Igazi meglepi volt. 5 éve történt, de azóta is azt emlegeti.
Sziasztok!
Segítségetek szeretném kérném. Anyukámnak lesz az 50. szülinapja márciusban és szeretnénk neki olyan ajándékkal kedveskedni, amire örökké emlékezni fog. Aki tud vmi jó ötletet írjon:)Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Ha ma lenne a szülinapod, milyen ajándéknak örülnél?
- 6 éves fiúnak szülinapi ajándék ötleteket várok
- Ajándék ötleteket várok 60. szülinapra nőnek!
- Egyedi ajándékot szeretnék a szülinapjára a barátomnak!! Tudnátok adni ötleteket?
- Ajándék nagymami 75. szülinapjára. Ötleteket szeretnék...
- SOS. ajándékötletek 60. szülinapra. Nagypapa, nyugdijas lesz. Valamilyen vicceset szeretnék, akár saját kezüleg is.