4 hónapos a babád? Mi a napirendetek? Mikor és hány órát alszik nappal? (beszélgetés)
Köszi, hogy válaszoltál! Nekünk is van kialakult napirendünk, csak kiváncsi vagyok másoknál hogyan telnek el ebben a korban a napok. Hátha egy kis ötletet, tippet merítek,így talán változatosabbá tenné a napokat.
Szóval a mi napirendünk is teljesen bejött.
-6-7 körül: evés, büfi, pelenkacsere, tisztálkodás (arcmosás, fésülködés)
-7-9 között önálló játék
-10 vagy 11-ig alvás
-10-11 /amikor felébred/ szopi, majd az ami korábban csak most közös játék
És lényegében ez ismétlődik 3-4 óránként, attól függ, hogy mennyit alszik. A következő alkalommal pedig feljkesztő játék van, majd a következő ébrenlétnél séta.
Este 8-10 között fürdés és irány az ágy.
Éjjel nem kér enni.
Amúgy a séta korábban szokott lenni, de most ebben a nagy melegben csak ekkor megyünk ki.Amúgy séta közben nekem sem szokott nagyon aludni. Általában max. 1/2 óra.
Szia!
Nem tudom kinek milyen,de nekünk a következő!
6.30 körül ébredés, szopi
8.00-8.30 séta
8.30 ujra szopi
10.00 gyümölcspép gabonapéppel dúsítva
10.30-11.00 alvás
11.00 újra szopi
13.00 újra szopi
13.30-14.00 alvás (de van hogy 10 perc)
14.00 újra szopi
16.00 zöldségpüré
16.30-17.00séta
18.30- fürdetés
19.00 szopi
19.30 altatás ami legrosszabb esetbe is 20.30-ra sikerül.
Utánna alszik, 2-3 óránként ébred 10-15 perces szopi.
Ez alakult ki már. Vannak eltolódások ha mondjuk dolgunk van városba stb. Néha felborul mert keményen fogzunk, de összességében ez a napirend.
Nagyon sokat eszik, igaz kis súllya születtünk, 2680gr, már 6kg. Imád enni,mindent...plusz kamilla teát is kap. Erre akkor szokott rá, mikor hasfájás miatt Mecseky teát kapott. Tehát napi 2-3 deci teát is kér. Ha nem kap ennyit enni,inni, ugy ordit mint akit ölnek:(
Kiváncsi lennék másnak mien?:)
További ajánlott fórumok:
- Kicsi fiam nappal nem köhög, éjszaka pedig állandóan, emiatt nem alszik.Mit adjak neki?
- 22 Hónapos kisfiam nem akar éjszaka aludni!Nappal sem alszik többet 1 óránál, mit csináljak vele?
- Nem alszik jól nappal a baba
- Miért alszik el nehezen nappal a 17 hónapos kislányom?
- A lányom nem alszik rendesen éjszaka! (Nappal sem sokat.) Mit tehetnék?
- Hányszor és mennyit alszik nappal egy 13 hónapos baba?