Hányszor és mennyit alszik nappal egy 13 hónapos baba? (tudásbázis)
A lanyom 14 honapos, a fiam 28 honapos. Ok is kb. 12-13 orakor alszanak el, es kb. 1,5-2 orat alszanak. Este 7-kor furdunk, 7.30 korul agyban vannak, es alvas masnap reggel 7-8-ig. Szerintem ez igy pont jo, igy nekem is van egy kis pihi.:)
(A lanyom nekem is van, hogy kel ejszaka, alt. amikor jon a foga.)
Az én lányom ilyen idős korában,egyszer aludt 1,5-2 órát.Most két és fél éves és még mindig nem alussza végig az éjszakát.Nagyon irigylek mindenkit akinek jo alvó a gyereke.
Ez 13 hósan volt, de még 18 hósan is tartott.
Ma /éppen ma/ 22 hónapos , már csak du. alszik, de akkor 1-től, fél 5 ig és este 9-től reggel fél nyolcig.
Igen, szerencsém van. Szerencsére!:)))) - mondjuk szerintem ez aklakati kérdés is.
Húúúúúúúúúúúúúú,de irigyellek!
Az én kislányom 1 éves.2x alszik nappal 1-1 órát.Éjszaka:9-től reggel 7-ig.A fiam ennyi idősen 1x1,5 órát aludt nappal az éjszakákról inkább nem nyilatkozom.... :)
Az én kisfiam, aki alapból nagyon jó alvó,
délelőtt 9-től 11.ig, du. 13-tól-16-ig aludt és este 7-től, reggel 7-ig.
Az én kisfiam ennyi idősen egyszer aludt,délben, 2-3 órát.
A kislányom kétszer aludt, először fél 11 körül, kb fél-egy órát, aztá fél 3 körül ugyanennyit. Este pedig 8-tól, reggel 8-ig.
Általában egyszer egy nap. 1.5-2 órát. És éjszaka fél 10-től reggel fél 8-ig.
Az én kislányom eddig naponta 2-szer aludt, 10-kor és délután 5 körül plusz az éjszakai alvás 8-tól reggel fél 7-ig. Kb. 1 hete azonban nem hajlandó délelőtt aludni, csak kb. dél körül és maximum 1,5 órát, délután nem alszik, ezért este 7 körül már alig bírok vele, annyira álmos.
A fiam 1-2szer aludt/alszik elsőre kb 1-másfél órát másodjára, ha le tudom tenni, akkor kb fél órát, és csak ritkán alussza át az éjjelt, egy kétszer még mindig kel...
jaj de jó Nektek. Hanna nem igazán alszik nappal. Ha véletlenül elszunnyad akkor az nincs több max l5-2o percnél. :-(((
Kislányom 13 hónapos most és általában napi kettőt alszik. Összesen kb. 3 órát naponta.
Mármint ha kétszer aludtunk akkor a kettő volt összesen 3-4 óra :)
1-2szer aludtunk változó de a mennyiség kb ugyanannyi volt nappal 3-4 óra éjjel hááát 6-7 :S
Az én kislányom 12 hónapos és egynap egyszer alszik, min. 2 órát. De előfordul a 3-4 néha még az 5 óra is, plusz az éjszakai alvás. Este kb. 8tól reggel 7 ig.
Hányszor és mennyit alszik nappal egy 13 hónapos baba?
További ajánlott fórumok: