2 napja nappal egy percet sem alszik a 2 hós babám! (beszélgetés)
Bocsi,hogy csak most ertem ide... elaludt a baboka es takaritok... :-)
A baboka vasarnap lett fel eves,nekunk csutortokon lesz a feleves oltas... en is felek,de a doktorno megnyugtatott,hogy nem lesz gond.
A 2 hos oltastol hoemelkedese volt 3 napig,de semmi komoly... 37,2... nem volt baj,csak egy kicsit nyugi volt egy hetig,a 4 hos oltasnal viszont nem volt gond...
és mennyi idős a babád?
Amúgy még attól félek, hogy a 2 hós oltástól lázas lesz, és az még inkább tönkreveri a napirendünket...
Volt ilyen nektek?
Jaj es meg vmi...
Nalunk is volt,ilyen felriados idoszak,de rovid idon belul kimaradt. Annyi valtozott,hogy 4 hos kora ota nagyon csendben kell lenni mikor alszik,mert mindentol felebred.
Én szoptatom a babám, és mivel fejem is a tejcim, látom h van tejem. Szedem a More milk kapszulát, enni nem ettem semmi különöset úh. ezt kizárnám.
Éjjel f11-kor tud elaludni és f6-ig alszik reggel. Megszoptatom és alszik tovább.
Talán ez az időjárás lehet az oka.
Szia!
Az ilyen pici babák nagyon-nagyon érzékenyen reagálnák a frontra, szélre. Legyél vele türelmes, hisz valószínűleg ez a szélsőséges időjárás neki (sem) jó. :-(
Kitartást! :-)))
Szio!
Ejjel,hogy alszik?
Sziasztok,
Eddig minden nap meg volt a menetrendünk, napközben is 2x 3órát aludt egyszerre, plusz pihent fél órákat.
2 napja viszont képtelen aludni, elaltatom, leteszem az ágyába és negyed óra múlva fölriad. Nyűgös, estére olyan mint egy zombi.
Lehet h a front miatt? Vagy nála ez egy fejlődési ugrás? Volt nektek ilyen?
További ajánlott fórumok:
- Kicsi fiam nappal nem köhög, éjszaka pedig állandóan, emiatt nem alszik.Mit adjak neki?
- 22 Hónapos kisfiam nem akar éjszaka aludni!Nappal sem alszik többet 1 óránál, mit csináljak vele?
- Nem alszik jól nappal a baba
- Miért alszik el nehezen nappal a 17 hónapos kislányom?
- A lányom nem alszik rendesen éjszaka! (Nappal sem sokat.) Mit tehetnék?
- A nappali egyszeri alvásra mikor kezdenek átállni a babák? Kislányom 10 hónapos, éjjel 11-12 órát alszik, de délelőtt alig akar 30 percet