4 éves lesz a kislányom s majd' egy hete minden éjszaka bepisil. Mi lehet az oka? (tudásbázis)
4. Pan Dóra (válaszként erre: 2. - Kryssz)
2012. nov. 7. 06:58
Azért puhatolózz az oviban, mert még csak 2 hónapja jár. Lehet új ovistárs, vagy nagyobb gyerek, akitől fél - érdemes utánajárni!
3. patolcs
2012. nov. 7. 06:52
Szia!
Ez sok kisgyermekkel előfordul ebben a korban!
Nem is biztos, hogy picit nincs felfázva, talán 1 hetes tőzegáfonya szuszpenzió és sok folyadék jót tenne!
Én szoktam még pelust tenni, ebben az esetben a kicsimre pár napig és, amikor újra száraz marad éjszaka, akkor ismét nem használom!
Lehet stressz is, de elmúlik nyugi!
2. kryssz
2012. nov. 7. 06:43
Amikor szeptemberben kezdtük az ovit 2 éjszaka ugyanúgy bepisilt mint most - viszont azt indokoltnak láttam az ovikezdés miatt, de csupán két napig tartott. Most viszont, se felfázás, se egyéb "trauma" nincs szerintem a háttérben. Mit tehetnék? Köszönöm a válaszokat!
1. kryssz
2012. nov. 7. 06:41
4 éves lesz a kislányom s majd' egy hete minden éjszaka bepisil. Mi lehet az oka?
További ajánlott fórumok:
- Miért nem alussza végig az éjszakát a 11 hónapos kislányom?
- 6 hónapos kislányom kb. egy hete rendszeresen felébred éjszaka. Próbáltuk etetni, de nem éhes. Mi lehet a probléma?
- 14 hónapos kislányom mostanában 4óránként kel enni éjszaka...mit csináljak?
- 2, 5 éves kislányomat éjszaka nem győzöm takargatni- ti hogy oldjátok meg?
- 3éves kislányom teljesen szobatiszta, 8hónapja.Másfél hete állandóan bepisil, készítjük az ovira, lehet hogy stresszel?
- 4 hónapos kislányom még mindig eszik éjszaka. Hogy tudnám erről leszoktatni?