4, 5hetes a kisbabám, eddig 100-at evett és le tudtam mellé fejni még100at, 2napja történt vmi és (tudásbázis)
a golyócskákat állítólag úgy kell szedni h elötte és utána smmit se szabad! enni, inni,fogatmosni,dohányozni(gondolom nem dohányzol)
a nyelv alá tenni és majd ott felszívódik.én mondjuk nem mindíg tartom be a félórákat(állandóan elfelejtem)és mégis bevált.
mégegy tanács:ne sokat méregesd a cumis üvegből mert pillanatok alatt hozzá szokik h nem kell dolgoznia a tejért és akkor állandóan fejheted.könnyebben be is gyulladhat a melled
sok sikert!!!
na vettem olyan bogyókat és teát is,
ma megitam délelőtt 1.5 liter vizt délután ugyan enniyt és főztem 1.5liter teát 4 filterből.Ez igy 4.5liter,meg ettem már bogyót is, illetve 2 óránként fejtem és direkt nem szoptattam hgy tudjam menniy az anniy,és olyan 120sikerült alkalmanként.
Viszont visszajöttek az erek a cicimen, és érezhető,hogy kezd valami visszajönni bele. Persze ezmég nem lehet a bogyo és a tea eredménye, inkább a folyadék és a sürü fejésé,de használni fogom mostmár mindig ezeket és remélem visszaáll a régi menniységre a tejcsi.
Az a legfontosabb, hogy nyugodj meg, igyál sok gyümilét, vagy teát, pihenj, mert az idegeskedés sokat árt a tejtermelésnek.
Nekem, ha nem fogyasztottam elég folyadékot, érezhetően megcsappant a tejem mennyisége, de ha odafigyeltem rá, vissza is állt normálisba.
Szerintem pihivel es sok-sok-sok folyadekkal visszajohet. Mi mindketten betegek voltunk, fiam nem tudott szopizni, en meg nem tudtam sem enni sem inni. Olyanok lettek a melleim, mint meg szoptatas elott sem. Aztan szepen lassan fokozatosan visszajott. Sokat ittam es probaltam pihenni. Meg persze amikormar tudott, sokat szopiztattam, hogy legyen meg az inger.ű
Remelem neked is visszajon a tejcsid!!!
az az igazság,hogy pár napig alig ettem valamit, kezdtem örülni,hogy végre megint majdnem 55kg vagyok és erre jött ez a dili,hogy nem alussza át az éjszakát, sokat sir pedig nem volt rá jellemző és nem is tudtam etetés után már fejni szinte semmit és akkor öttem rá,hogy nem elég a tejem sőt majdnem elfogyott.
előtte este9kor letettem és aludt hajnal5ig nniyra jólakott,most meg alig van a kettőben 60.Mondom eddig evett100at és még mellé fejtem 100at. Most meg ez van.
Ha eszem ezt a bogyót és iszom a teát és megint eszek rendesen akkor visszaáll?
Hol tudok venni ilyen urtica urens nevű valamit?
ezzel együtt lehet inni a lactoherbet?
Hanna!
Én is így jártam,és teljesen kétségbe akartam esni,aztán feltűnt,h a gyerek így is jól lakik.Beállt az igényeihez a dolog.gondolom a fagyit így is telepakoltad tejjel,de aggódj ezen.A laktoherben kívül vannak jobb teák is.
Ezen az oldalon kettőnek is megtalálod a receptjét.Jah,és rengeteg napi 4-5 liter folyadék ebben a melegben.
kezd el szedni a homeópátiás URTICA URENS-t napi 2x2 golyócska a nyelv alá!!!Nekem a gyermekorvos ajánlotta amikor három hós volt a kicsim.Alig volt tejem hiába ittam. most egy hónapja szedem és van h még éjjel fejem mert annyira tele van.
Eddig én nem foglalkoztam homeopátiával de a gyerekorvos ezt adja mindenre és bevált!
Ja és csak 530ft
eddig anniy tejem volt,hogy napi 3-5decit el tudtam tenni s most meg vége? elfogyott? vissza lehet csinálni?
segitsetek!!!!!!
lepuhult a mellem, alig van összesen 60benne 3 óránként, lepuhult és nem folyik a másikból a tej miközben szopja az egyiket.
MIT CSINÁLJAK? MI TÖRÖÉNETETT?
További ajánlott fórumok:
- 2012 tavaszán születik meg a kisbabám!!!
- Szülés közben meghalt a kisbabám...
- Nem hízik rendesen a kisbabám! Átlagban 120-140 ml eszik egy kajáláskor! Most 3 hónapos, és 3 hetes. Mit csináljak?
- 2 hetes a kisbabám, és nem vagyok vele tisztában, hogy mik azok a dolgok amik ingyenesen megilletnek minket? Például tápszer jár ingyen?
- Elvesztettem a kisbabámat!
- Hogyan szoktathatnám be néhány hetes kisbabámat a kiságyba, ha már most elkapattuk?