3GP formátumban felvett videót hogyan és hol tudom átkonvertálni a megfelelő formátumra? (tudásbázis)
Pontosan én sem tudom elmagyarázni(nem vagyok szakember). Egy keretrendszer ami szükségelteik az említett konvertáló program működéséhez.
Szintén le lehet tölteni a netről, azt hiszem hogy ha lenn van a konvertáló és első indításnál tapasztalja hogy nincs meg a .NET keretrendszer akkor fel is ajánlja a letöltését.
Egyébként a szóbanforgó progi ingyenes, én .avi-ból konvertáltam régebben vele DVD-vé(amit a program meg is írt, nem kellett külön megnyitni egy író progit).
Egyszerű volt a használata számomra.
és az mi? :D
egyébként köszönöm szépen csajok, találtam egy oldalt, csak olyan lett a videó, hogy a kép elé írja h "nem aktivált progammal lett konvertálva" és hát elég zavaró :-S
Itt mintha az lenne írva, hogy meg lehet csinálni amit szeretnél.
Freemake video converter programot keresd meg a neten olvasgassál már bele mit írnak. Én annyira melékszem, hogy szerepel benne a 3GP, meg hogy talán a konvertált videót egyből a youtube-ra is felküldi. De hogy amit te szeretnél megcsinálni most így az emlékeimre hagyatkozva biztosan nem állítom, hogy tudja.
Közben én is nézem...
Sziasztok!
3GP formátumban vesz fel a mobilom (Nokia), de nem ismeri fel ezt szinte semmilyen program, szeretném feltenni a youtube-ra a videót, de így azt sem tudom...
Hogyan és hol tudom átkonvertálni megfelelő formátumra???
Előre köszönöm a segítséget!
További ajánlott fórumok:
- Betegszabadság, saját jogú táppénz, passzív táppénz (2008-as jogszabályoknak megfelelően)
- A megfelelő folyadékfogyasztás...egy kicsit másként.
- Szeretnél Tenerifén élni? Magyar kolónia létrehozásához megfelelő anyagiakkal rendelkező, megbízható társakat, és barátokat keresünk.
- Mennyire vagy képes uralkodni magadon, és kivárni a megfelelő pillanatot?
- Szerintetek megfelelő viselkedés ez egy 14 éves fiúnak?
- MP3-ból milyen formátumra kell átkonvertálni zenéket, hogy az a legegyszerűbb lejátszón is meghallgatható legyen?