Köszönöm szépen,hogy megosztottad velem,velünk életed egyik legcsodálatosabb pillanatát!
Mikor ma beléptem az oldalra,megláttam ezt a cikket,valami azt súgta el kell olvasnom.Nem gyakran fordul ez elő velem,de most megtettem és boldog vagyok,hogy ez által részese lehettem első gyermeked megszületése történetének.
Meghatódva olvastam a cikket és nagy örömömre szolgált,amikor végére érve megláttam a neved.:o)
Úgy érzem egy ideje összeköt minket a virtuális világ,részese lehetek egy picit mindennapjaitoknak,amiért hálás vagyok Neked és kislányodnak.
Őszinte szeretettel gratulálok a családodhoz és nagyon boldog,örömteli hosszú életet kívánok egészségben,szeretetben!Puszika: ♥
Gyönyörű unokái és gyermekei vannak! Gratulálok! Nagylánya Cashmere :) pedig egy csodálatos anyuka,a legjobb akit valaha is megismerhettem(csak naplón keresztül,sajnos). Példaértékű család a mai világban!!
Az idő megszépíti az emlékeket. Bár nagyon régen történt, de ma is elevenen él bennem életem első csodálatosan véget érő éjszakájának története. Szerencsésnek mondhatom magam, mert még három ilyen alkalom adódott, az eltelt jó pár év alatt.