37 éves lány 53 éves férfi, van értelme? (beszélgetés)
37 eves es lany?
Fura... Ha 27 meg csak-csak... A manyus meg 10 ev mulva 63. Necces.
A mai pasik azert nem arrol hiresek, hgy huuu de aktvak lennenek (minden szinten)
Amugy, HA szted van ertelme, akkor pont carnek ra, ki,mit mond...
Meg ami mostanság még eszembe jut sokszor...
Lehet nem leszünk együtt nyugdíjasok...:(
Nálunk 30 év korkülönbség van sosem zavart szeretem és nyíltan vállalom,hogy a párom.Ő most 60 éves.
Persze kimondva sok de mikor az ember benne van és már több éve ez fel sem tűnik:)
Tudom azt,hogy Ő teljesen más mint a többi fiatalabb pasijaim.Persze van rendes férfi fiatalabb korban is de nagyon kevés.
Szedj fel egy idősebb pasit, mondjuk egy nálad 15 évvel idősebbet, mert ez esetben amikor 61 éves leszel, akkor lesz egy 76 éves nagypapid:)
Azért érdekes ez az egész....
A férjem 11 évvel idősebb nálam. Sosem okozott ez gondot, de most kicsit soknak tartom, hogy én 46 éves vagyok ő meg 57....
Ha 60 leszek, ő meg 71...lehet ez is zavarni fog?
Jaj, de csúnya voltam most....
Persze ez csak úgy igaz, hogy kimondom a számokat, mert egyébként jól néz ki:))))
Nálam pont az a helyzet, mint a fórumcímben. Nálunk minden oké, bár szerintem nekem apakomplexusom van, ezt sose fogom tagadni. :)))
Nem számít a kor; szerelemben és háborúban mindent szabad.
30 felett középkorú? Na ez bennem még nem tudatosult (és nem is fog).
De ez a fiatal felnőtt, ez nagyon ott van :DDDDDDDDDDDD.
Egyébként némely középkorú hölgy kenterbe vág jónéhány mai, kiégett tizen-, huszonévest.
Az egy dolog, hogy nem érzed annak magad, de bizony 30 felett már annak számítunk.
Szerintem ez az átlag életkortól függ.
A nők átlagos életkora 75-80 év? Akkor ha ezt elosztjuk kettővel, akkor meg van a középkor.
Én 46 évesen úgy gondolom, hogy már középkorú vagyok, bár nem érzem magam annak, hanem inkább fiatal felnőttnek:)
Persze, minden relatív :)
Meg mindenki annyi, amennyinek érzi magát. :DDDD
Azért arra baromira kíváncsi lennék, hogy te hány éves vagy???
Én még 37 évesen nem érzem magam középkorúnak.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek bele tud szeretni egy huszonéves lány egy 40 évvel idősebb férfiba? És a férfi a lányba beleszerethet úgy igazán?
- Egy 50 éves férfi CSAK azt akarhatja egy 22 éves lánytól - avagy kizárt a normális kapcsolat?
- Nők és férfiak viselkedésének értelmezése. Mire vélhető ez a viselkedés?
- Van egy lány, aki nagyon tetszik, de NEM-et kaptam. Szerintetek van értelme?
- A fiam lánynak képzelte magát! Segítene valaki értelmes válaszokkal?
- Milyen jó érdekes és értelmes fimet tudsz ajánlani, amit érdemes egy 22 éves lánynak megnéznie?