36. terhességi héten született babák! (beszélgetés)
Sziasztok!
Én 2010.10.22-én,ma 3 éve szültem meg a fiam.
Betöltött 36. héten voltunk,szerdától voltam felvéve az osztályra,aznap voltam vizsgálaton.A dokim másnap ment Erdélybe.Szombaton kellett volna mennem NST-re,de pénteken 11.30-kor elfolyt a magzatvíz,elment egy adag nyákdugó.Dokim Erdélyben,de telefonon elértem,mire beértem a kórházba,már az ügyeletes doki tudott mindent.Este 19.30-kor már láttam a kisfiam,aki 3250 gramm és 54 cm volt.Ma már 22 kg és 104 cm.Egy éjszakát volt inkubátorban és megfigyelték,de semmi baja nem volt.A 4. nap már jöhettünk is haza.
Gratulálok a fiaidhoz és nyugalom,semmi gond nem lesz!!
Nekem elfolyt a magzatvíz.Felálltam az asztaltól, és zutty.Farfekvéssel, kétszarvú méhhel rohantunk a kórházba.
Életemben nem féltem még annyira....de minden a legjobban alakult.Annyival volt nehezebb, hogy 3 óránként etettem, amíg el nem érte a 3 kilót.Ja és az elején nagyon fázott, nem győztem takargatni.:)Most 5, 5 hónapos és minden a legnagyobb rendben vele.:)
Sziasztok!
De sokan vagyunk!
Én még 2007-ben szültem a 36. héten a kisfiamat. 2400g volt, és egészséges. Bár utána két hetesen elkapott egy tüdőgyuszit a nővérétől, és utána nem tudtunk szopizni, majd 1 éves koráig sokat volt beteg, de aztán ő lett a legszívósabb csemetém, semmi baja..
Nála a lepény volt sorvadt, nem kapott már elegendő táplálékot, ezért pasi létére volt annyi esze, hogy kijöjjön..
Sziasztok,
Én is a 36. héten szültem, 2750 gr és 56 cm volt a lánykánk. :) Engem sajna 32. héten befektettek, mert elkezdtem nyílni, és a kis fejecske is cúszott egyre lejjebb. Így 4 hét fekvés után a gyógyszerek abbahagyását követő napon beindult a szülés. :)
Ede71, milyen szopási nehézségei voltak babocádnak? És hogy oldottátok meg?
Kisfiam 36 hétre született 188ogrmal,most 5 honapos és minden rendben van vele, még kontrollra kell vissavinni hasi uh-ra. Sok sikert picidhez is
szia, januárban szültem a 36+4 napra a kisfiam, teljesen egészséges, 53cm és 3450 gr. már a 32. héten én is nyitva voltam vagyis 2110 volt az értékem, a doki napi 5x magnéziumot írt fel a 36. hétig, csütörtökön abbahagytam a gyógyszert szombat reggel megszültem.
egy problémánk volt, hogy a kicsinek szopási nehézségei voltak,de megoldott, még most is szoptatom, és tápszeres kiegészítést kapott.
többször voltam a kicsivel szemészeten, csípőszűrésen, hasi és koponya Uh ellenőrzésképpen, szerencsére minden oké. 8,5 hónapos, mászik és kapaszkodva lépeget. boldog babázást:)
Na, én is Tatabányán szültem.:)
Drukkolok, de minden okés lesz.Pár nap és otthon is lesztek.
Köszönöm! Tatabanyàn fogok szűlni! Majd megírom vasárnap hogy történt es mekkora lett. Örülök ,hogy irtatok,így egy kicsit megnyugodtam.
Es igen 4 fiam van,lesz. 17,14,3 évesek es a picike.
4 fiú, nem semmi.:)
Hol fogsz szülni?Minden rendben lesz a kicsivel.Ilyenkorra azért már nőnie kell, azt meg tud kint is.De ha már 3 kiló, akkor igazán nagy baba és erős.
További ajánlott fórumok:
- 2008. Januárban született babák
- 2010 augusztusában született babák anyukái beszélgessünk
- Beigazolódott Down-kór, terhességmegszakítás a 23. héten
- Szombathelyen, 2008 juniusában született babák Anyukái gyertek
- Első gyermekem császárral született, a másodikkal terhességi cukrom lett. Ez a 2 ok együtt lehet indok az újabb császárra?
- Első normál terhesség normál szülés után mennyi időre és hogyan született a 2. babád? Simán? Császárral?