Ha nincs sok, akkor esetleg kis intervallumedzes, kocogas, vagy a 7 perces edzes segit, hogy elobukkanjanak a kockak. En a 7 perceset nagyon szeretem pl. mert ugy megizzaszt mint semmi, ami csak 7 perc: [link]
Én ezt az oldalt ajánlom szívből! Itt is vannak 30 napos kihívások és Szandra(edző;oldal szerkesztő) odafigyel "ránk", tehát ha valami kérdésed van hozzá akkor szívesen segít, válaszol. Én már a 3. kihíváson vagyok túl, és nagyon szeretem. Napi szinten kapunk instrukciókat, motiváló képeket és jó közösséget :)
Én azt hallottam edzőktől is, de saját tapasztalat is, hogy a hasi párnákat leginkább az oldalra mozgások mozdítják meg: hajolgatás, döntés oldalra. Lehet oldalt fekve, oldalra felemelkedve préselni is.
Az étrend is sokat számít, mert nincs "helyi kezelés".
Az ilyen edzéstől szép tónusos lehet a hasad, az csak az izmokon segít. Zsírt nem tudsz csak a hasadról eltüntetni, legfeljebb mindenhonnan. De! Minden több mint a semmi.
Attol fugg mit akarsz... Ha eros hasizmot, akkor kezdetnek jo. De ha lapos hasat, kockahasat, ahhoz keves. Ahhoz cukrot, lisztet kerulni kell, gyumolcsot egyszerre keveset enni. Testzsirszazalekot csokkenteni. Kulonben az eros hasizom, csak jobban kinyomja a hajat.