3 hónapig szedtem fogamzásgátlót, de nem jött be, így nem folytattam. Késhet sokat a menstruációm? (tudásbázis)
Szia!
Én ugyan ezer éve szedtem és bajom nem volt a 9 év alatt, de amikor abbahagytam, egy mensim teljesen kimaradt. Mindenképp menj dokihoz és kérj egy vizsgálatot, ahogy elöttem is írták.
Szia!
Szerintem ha nem lettél időközben terhes, akkor kérj kivizsgálást a nődokidtól. Nekem is a harmadik vagy a negyedik gyógyszer jött be. Egy vérvétel az egész. Meg lehet találni a megfelelő gyógyszert, olyan is van ami a cikluszavarokat helyrehozza.
Azért nem jött be, mert hullott tőle a hajam, és meghíztam tőle.
Sokaknál olvastam hogy késik nekik a menzesz van akinek hónapokig nem jön meg utána, de ők általában évekig szedték.
Ha szedtem volna a tablettát, tegnap kellett volna megjönnie.
Mi az, hogy nem jött be?
Ha valaki abbahagyja a fogamzásgátlót, akkor megjön, nem késik. (Legalábbis ettől nem, vagyis nem hallottam még róla, kiv., ha előtte is összevissza jött meg.
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek menstruációs görcs ellen, ha a görcsoldókat kihányom, fogamzásgátlót meg nem akarok szedni?
- Hogy lehet eltolni a menstruációt fogamzásgátlóval nyaralás utánra?
- Rendszertelen a menstruációm a dokim minden áron fogamzásgátló tablettát akar rám tukmálni. Valakinek valami tanács?!
- A menstruáció első napjától kell elkezdeni a fogamzásgátló tablettát szedni..mikortól nyújt biztonságos védelmet?
- Ha fogamzásgátlót szed valaki, mégis mitől lehet, hogy rendszertelen a menstruációja?
- Borzasztó menstruációs görcsök! Lehetséges, hogy a fogamzásgátló tablettától van?