2 éves gyereknek készítenek fogröntgent? (tudásbázis kérdés)
Ne emészd magad! 🌼
Majd írj hogy mit mondott a doki.
Várom párom válaszát.Nagyon aggaszt.
Itt is az volt,hogy van ilyen 4kerekű benti "biciklije" ami valahogy kicsúszott alóla és arcal előre esett😔😭így történt
Unokatesómnak kitört egy tejfoga egy esés miatt, de nem volt hatással a rendes fogára.
Azért szorítok hogy minden rendben legyen.
Sajnos nem foghatjuk mindig a kezüket.
Párom bevitte az ügyeletre,én nem tudtam menni,mert terhes vagyok és röntgenre se engednének be.Plusz a tesót ovihoz kell készítenem nemsokára.
Nővér már látta,várom mit ír ha már a doki is látta😔amúgy igen 1foga el van mozdulva..
Baj
Pici
Erre
Passz. Nem vagyok fogorvos.
Te ugy latod, hogy elmozdult?
Nem akarlak megijeszteni, de a friss fogak meg elmozdulhatnak egy eros fizikai hatasra, ahogy en tudom. Es ha keresztbe all a masiknak,az nem jo.
Nem kell bexarni, o csak egy kisgyerek, aki esik-kel.igy vannak kitalalva. Megnezik a fogat, valoszinuleg semmi. Ha megis barmi vaj van, olyan pick, hogy were nem fog emlekezni.
Szerintem a fogorvos eltudja donteni kivulrol latva, hogy lehet-e gond, egyaltalan kell-e rontgen. Meet talan nem is kell. Biztos csak csak nagyon indokolt esetben csinalnak, foleg, mert ahhoz ntugton kell maradni.
Szerintem csak nyugtasd meg, es beszelgess vele arrol, hogy a fogorvos csak megnezi, nem kell felni tole.
Ha tenyleg nagyon elmozdult, muszaj lesz valami beavatkozas mielott a tobbi rosszul no, de feleslegesen se nem rontgeneznek, se nem kinoznak egy gyereket.
En mar fogvaltasnal voltam, de 3-4 fejfogam kihuztak, mert nem mozogtak, hanem az allando felden nott. Az elsore emlekszem igazan. Anyukam elmagyarazta, aztan kiszedtek, a gororvos angyondicsert, es tok buszke voltam.
Tudom, egy 2 evesnel, ez meg nem megy igy, de valami hasonloval kell probalkozni. Jo esetben csak vizsgalat lesz.
További ajánlott fórumok:
- Te mennyire engednél 9 éves gyereknek 18 év feletti öldöklős, zombis, gyilkolós, verekedős filmeket, pc játékokat nézni, játszani?
- Mi a véleményetek arról, aki 2-3 éves gyereknek regisztrál az iwiwen?
- Hány éves kortól adjunk a gyereknek mobiltelefont? Egyáltalán adjunk neki?
- 17 éves gyereknek saját autó?!
- Ti milyen kakaót készítenétek egy 2 éves gyereknek?
- Hány éves gyereknek készítenek igazolványt?