25 évesen, még soha nem volt kapcsolatom... (beszélgetés)
A sorstársak érthetnek meg a legjobban. Sokan vannak. Csak nem verik nagy dobra élőben. A neten viszont könnyebben megnyílik az ember.
És még mindig jobban jártál így, mintha mindegy, csak legyen valakim alapon kerestél volna párt magadnak.
Tudom más is hasonló cipőben jár de én úgymond lemaradva érzem magam mert le is vagyok maradva...
Sok minden kimaradt az életemből amit szeretnék bepótolni.
Amikor mások a szerelmi életükröl beszélnek én inkább csendben maradok, nem akarom, hogy tudják ennyi idősen még csókolózni sem csókolóztam...
Már jó ideje életmódot váltottam magamért nem másért le is ment pár kiló de nem vagyok megelégedve magammal.
Így is duci vagyok zavar de nem annyira mint régen.
Az öltözködésemen is próbálok változtatni.
Nem a program "tett párba minket" az oldalon nekünk kell beszivezni a másikat.
Nem a program párosít.
Szerintem azért nem ír mert mással beszélhet...
Még annyit erről az oldalról (Tinder), hogy számtalan srácot láttam már "tinderezni".
Buszmegállóban, buszon, a tanítványaim közt is ÓRÁN! 😠😊 stb. Aztán mint a gép, úgy válogattak, léptek tovább és tovább. Tényleg, még nevettem is, hogy le vagyok maradva (43 évesen), ma már így megy, hogy tetszik: jobbra, nem tetszik: balra. Mint a zöldségesnél az almát. :)
Szóval ettől még ne várj semmit szerintem.
Nagyon drukkolok neked! :)
"Utolsó mondata az volt: milyen szép vagy..." 😢❤ jaj, még a könnyem is kicsordult. Az én Nagyimnak is hasonló volt.
Na de nem is ezért írok. :)
Először is, az, hogy nem vagy vékony, az semmit sem jelent. Attól még rengeteg értéked van (sőt, szerintem a plusz kilok egyáltalán nem vesznek el senki "értékéből". Mindenki úgy különleges, ahogy van.).
Azzal viszont egyetértek, hogy kicsit "hátrányból indulsz". A tapasztalat hiánya miatt és a zárkózottság miatt.
Éppen ezért nem javasolnám a felkapott társkeresőket. Sok csalódás és esetenként megalázottság veszélyét rejti. Az az iram, ahogy ott nyomulnak, szerintem nem neked való. Aztán lehet, hogy tévedek. Saját tapasztalatom nincs erről, a hallomásból ismert dolgokra alapozok.
Szóval meg kell találni a középutat, hogy ne legyél nagyon gyanakvó, de hamar ismerd fel, ha valaki izé. :)
A másik: te magad írtad úgy, hogy sajnos van rajtad felesleg.
Szerintem nem ez a mérvadó, de...
Ha zavar, kezdj új életet!
Nem koplalás és társai, hanem pl. egészséges életmód és torna. Stílus frissítés. Ezt viszont tapasztalatból írom. Voltak olyan szakaszok az életemben, amikor nekifeküdtem ennek és csodákat képes művelni az emberrel.
Bár sok sosem volt rajtam, de az életmódváltás hatalmas erőket adott.
Néha jó kifordulni a megszokottból. Kipróbálni új dolgokat. Én pl. 20 éves koromig nem nagyon hordtam szoknyát. Aztán egyszer elmentem úgy nézelődni, hogy direkt azokat próbáltam fel, amit első körben félretoltam. És megdöbbentő volt, ahogy felismertem magamban a nőies nőt.
Szóval ha kicsit változol, az önbizalmat ad. Csak arra vigyázz, hogy összhangban legyél magaddal.
Ismerkedésre hozzám közelebb állnak az - akár online - csoportok, közös programok, pl. kirándulások, mint az ilyen direktben keresés.
Konkrétan a srácról: ha nem keres, szerintem "átlapozott". Attól hogy az az izé program jó párosnak tett be titeket, hát... Az csak egy robot, aki a megadott adatok alapján (lakhely, érdeklődési kör stb.) párosít.
Mint írtam nem nagyon járok el itthonról és nem is egy nagy városban élek amitele van szórakozási lehetőséggel.
Barátaim sincsenek akikkel eljárnék szépen lassan elpártoltak tőlem mert más életet éltek mint én...
Azért kezdtem interneten ismerkedni.
Lehet nem találom meg itt az igazit de kezdésnek jó.
Mondjuk nem is biztos, hogy az igazit keresem még...
Ez nem hiba. Kezdeményez ha akar.
Nem kell átvenni a szerepeket.
Manapság a nők viselkednek úgy, mint a férfiak, a férfiak meg hisztisebbek, mint a nők valaha.
Fú, ne is mondd.
Egy ismerősöm kirakta a férjét, most 41 évesen a 2.tinikorát éli (nő).
Épp a napokban rakott ki egy fotót, hogy meghitten egymásba kulcsolt kézzel ülnek az autóban és ez a szöveg volt hozzá: porsche, mert megérdemlem.
Percekig csak néztem a fotót és cikáztak a gondolatok a fejemben.
A végén arra jutottam, hogy azért vagyok hálás, mert 13 éve itt van mellettem a férjem, akkor is, mikor épp nem érdemlem meg, hogy lehet rá számítani, hogy nagyszerű apa és társ és még nem lett elege a hisztijeimből.
Igen igaz sokan így vannak vele ahogy írod, elvárásokkal tele van írva a profiljuk.
Köszönöm. 😊
Itt nem erről van szó ő is írhatna és én is de nem írunk egymásnak. 😂
Lehet ő is "fél" bár kétlem.
További ajánlott fórumok:
- Házas, de nyitott kapcsolatban élnek, hazudozik és soha nem ér rá. Szerintetek?
- Ha soha nem tartottad a kapcsolatot az egyik szülőddel, honnan tudod meg hogy meghalt?
- Mikor fog működni ez a kapcsolat? Lehet, hogy soha?
- Miért nem jön össze soha egy normális párkapcsolat nekem?
- Mik a tapasztalatok Bródy Barbara: Soha többé petefészekciszta című könyvével kapcsolatban?
- Soha többet BÁNTALMAZÓ kapcsolatba nem megyek bele!!! Az...