22 hetes terhes vagyok. Egyik napról a másikra "lebénult" az arcom bal fele. A doki szerint nincs gyulladás, lehet "csak" huzatot kaptam? (tudásbázis)
Nagyon örülök h jobban vagy:)
Szupeeeer!!!!
Pihenj sokat és nem lesz semmi gond,csak nyugalom:)
Várunk a hirekkel!!
Köszönöm kérdésed,egyre jobban! :-)
A szám szinte már teljesen jó,az arcom is,hát a szemem ami egy pici kívánnivalót hagy maga után,főleg du,meg este fele,amikor már fáradok nem igazán tudom még lecsukni,kivéve alváskor!-hál isten!
Majd 14-én kell visszamennem ellenőrzésre!De sztem nem lesz már semmi gond!Hétfőn meg megyünk 4D-re! :-) Juppíííí!Majd jövök és beszámolok!
Puszi
Na,szerencsére! :)
Biztosan heylrejön az arcod,nyugi!
Van akinek előbb,van akinek később!
Vigyázz magadra és a babóra! Szia!
Sziasztok!
Igen voltam dokinál,már annyival jobb hogy az arcizmom mozog, a szemem és szám még kevésbé,de alakul.Azt mondta a doktornő hogy rendbe fogok jönni,de ez akár 2 hónapba is beletelhet!Sterimar orrsprayt kell használnom mert a garatban látott vmit,és azt mondta hogy hadd follyon le oda...csipkebogyóteát kell még innom...aztán 2 hét múlva megint kontroll!Azt mondta hogy a babámmal nem lesz semmi baj,mivel már nem fiatal a terhességem...ennyi!Sokat pihenek,pihentetem a szemem,meg meleg kispárnát fogok az arcomhoz!Terápiát nem javasolt,mert vmi géppel csinálnák és az nem biztos hogy nem árt a babának,meg heti 2-3x is ismételni kéne!Azt mondta renbe jövök anélkül is csak lassabban...
Mindenkinek köszönöm az aggódást,és mostmár remélem javulgatni fogok!Ha van vmi írok!
Hétfőn este megyünk megyünk 4D-re,majd mondom a dokinak hogy JÓL nézze meg a babót!Elvileg ez egy jó doki Kecskeméten,vmi genetikus,szülész-nőgyógyász!Sajnos a közelben nincs ilyen aki ilyen szakértelemmel csinálná,én nem bánom ha messze is van,csak jól végezze a dolgát! :-)
Puszi
Szia!
Jó hírek! :)
A szádra javaslom a rágózást! :)
Köszönöm mindenkinek az aggódást,holnap megyek vissza a fül,-orr gégészetre délután.Az arcomról annyit hogy a bal oldali arcfelem már 1 picit mozog,a szemem nem telejesen de egy picit már csukódik amikor pislogok(alváskor telejesen) A szám ami nem igazán akar még...minden nem mehet egyszerre...;-)
Reméljük tényleg csak huzat,nem tudom,bízom benne hogy hamar elmúlik mert nekem ez az egy hét is kész borzadáj,hónapoknak tűnik!
Holnap du. ha megtudtam vmit írok!
Sziasztok!
Szia.Nagyon rémísztő ez a dolog.Apukámmal pont ez történt karácsonykor.Szegény nem tudott inni se.De szép lassan helyrejött magátol.Mára már semmi baja.De mindenképpen nézesd meg még egy orvossal.A babáddal nem lesz gond,védve van ott bent.
Jobbulást
Szia!
Most olvastam mi történt! Hogy vagy? Mit mondtak?
Nekem 18 hetes terhesen volt ilyen problémám. Azt mondták a huzattól,de nem tudom hol kaphattam. Megnézett az ideggyógyász,fül orr gégész, voltam szem és fülvizsgálaton is.
Részleges arcbénulásom volt.
Mivel terhes voltam,semmit nem adtak,csak szemcseppet,mivel nem is pislogtam.
Részletes arctornát írtak le, így kb. 2 hét alatt helyrejöttem.
Igen köszi,hogy aggódsz,jól esik!
Igen a babóca nagyon aktív szinte óránként érzem,nagyon nagyokat tud kapálni! :-)Remélem nem lesz semmi baja!
Amúgy is 7-én megyünk 4D-re majd mondom a dokinak h alaposan kukkancsa meg nehogy...
Most 1kicsit megint rosszabb,de sztem mert már fáradt vagyok...
Na ezek jó hírek, nagyon szorítok ám Neked, de lehet h valóban jobb lett volna nem nekimenni, így vizsgálat nélkül, a hétvégének.
A babó miatt ne aggódj biztosan jól van ott a pocidban. Mocorog már nagyon igaz?
Niki!
Mi újság? Voltatok dokinál? Amit Szalma írt azért kecsegtető, reméljük "csak" ennyiről van szó Nálad is. Írj, mert aggódunk érted mindannyian.
Szia...hááát nem tudom én azonnal a kórházba mennék...nem várnék egy percet se:(
Lehet valami banális dolog de lehet komoly dolog is...babásan nem kockáztatnék...a hétvégén csak agyalni fogsz,legalábbis én igy tennék és ez az idegeskedés nem hiányzik a babádnak,az okozhat neki gondot:(
További ajánlott fórumok:
- Fiatalkori izületi gyulladás
- Volt már valakinek Bartholin mirigy gyulladása?Milyen tünetei voltak?
- Verejtékmirigy gyulladás-hidradenitis supporativa
- Szűnni nem akaró nőgyógyászati megbetegedések/kórosan bő folyás, gyulladások, stb./ Mit lehet tenni, mikor már semmi nem segít?
- Foghúzás esetén mit lehet tenni, hogy ne legyen gyulladás és minél hamarabb gyógyuljon a foghely?
- Csípő-keresztcsonti izület kétoldali gyulladása (sacroileitis )