2021- Összegzés (beszélgetés)
Összességében egy jó évet zárok, nincs okom panaszra.
A covidot eddig megúsztam, gyűjtöm az oltásokat és nagyon várom, hogy végleg vége legyen ennek az egésznek 2022-ben mondjuk.
Egy 800.000 ezer főt számláló városból költöztünk szinte tanyára.
Életünk első családi háza ,amit a nyilvánvaló nehézségek ellenére is élvezünk.-pozitív
Félelem a vírustól (oltatlanként)..-negatív
Egymás támogatása mindenben -pozitív
Befektetés - ez még a jövő kérdőjele ,reméljük pozitív.
Életben vagyunk -pozitív.
Összességében jó évet zártunk.
Remélem ez így marad .
Nagyon örülök, hogy meggyógyult a testvéred és újra tud dolgozni. További nagyon jó egészséget kívánok Neki, Nektek.
Sajnos az enyémek továbbra sem nyerték vissza a szaglásukat, ízlelésüket. Néha felcsillan a remény, de el is veszik.
Hasonlóképp.
Számomra a 2016-os év volt nagyon fájdalmas: több olyan embert elvesztettem, akik életem alappillérei voltak. 2021 még ennek ellenére is a valaha volt legrosszabb évem.
Bízzunk a szebb, jobb jövőben!
"Talán életem legrosszabb éve volt."
Miért, mi történt?
"Majd meglátjuk mit hoz 2022."
Választásokat.
Talán életem legrosszabb éve volt. Pedig azt hittem 2018-nál, mikor elvesztettem azt az embert, aki talán legtöbbet jelentette számomra, nem lesz rosszabb, majd csak sok-sok év múlva.
De azt mondják innen csak felfelé vezet az út. Majd meglátjuk mit hoz 2022.
Egy izgalmas foci EB és a egy eredményes olimpia, ami szót érdemel ebből az évből.
Minden mást legszívesebben elfelejtenék.
Köszönöm!
Megtiszteltél.
Új ház, lányom boldogsága, műtét, majdnem elvitt a szivem.
Köszönöm, tökéletesen érzem magam, boldog vagyok!
Igen, kovid nélkül nem lett volna túl rossz, de sajnos sok-sok ismerősöm beteg lett, szerencsére kórházba csak néhány kerültek. Kettő meghalt:(
Szerencsére a családomból mindenki megúszta. 1 noninvaziv lélegeztetett volt, de már ő is jól van:)
De, sok jó dolog is történt. A tesóm végre újra tud járni, és dolgozik:DDDD Azt hiszem ez a legjobb dolog ebben az évben. Egy 5 éves tortúrának lett vége. Újra dolga van, tervei és tesz is érte. Kijött a depresszióból is.
Nálunk a szokásos...Tesszük a dolgunkat a szokásunkhoz híven. Dolgozunk, nyaralunk, családot látogatunk, tanulunk.
2021. Kicsit a Black Jack éve volt (21;))
A 2-es a kedvenc számom 2, 22, 222, 2222
Vannak terveink, remélem sikerül nagy részét megvalósítani, ha nem akkor sem dőlök a kardomba...
Gyász és fájdalom.
Újrakezdés, újratervezés.
Most már egész jó. Lassan túl leszek a gyászon.
Nem tervezek, mert így nem is dőlhet dugába.
Lesz ami lesz, elfogadom, megoldom.
Hmmm... Hát nekem az év első fele kínszenvedés volt, sokat kellett tanulnom, aztán a második fele meg ilyen langyos víz volt. Covid oltásokat megkaptam 3-szor. Igazából semmi extra nem volt ebben az évben. Alkalmi melókat bevállaltam.
Hmmm uncsi volt eléggé, remélem 2022 jobb lesz. Szeretem a páros számokat, 2022-nek valahogy jobb a csengése, mint 2021-nek. Többet kellene sportolnom, plusz új hobbikat találni. Ja és véget érhetne az eszement Covid-járvány és hiszti.
2022.02.22 érdekes dátum lesz. Rég szerepelt ennyi kettes egy dátumban.
Miért érdekel?
Mesélj te! Válaszold meg a kérdéseidet!