2015 február végére várt babák (beszélgetés)
Mi volt az orvosnal??
Nem irtal..
Ertelek!
Akkor drukkolok!En jovohet penteken megyek ultrahangra..mar nagyon varom 9 hetes leszek akkor.
a heten a verveteleket intezem el.
Ertelek,es elhiszem hogy nagyon nehez!
Nem probaltal dokit valtani hatha masik dokinak jobb otlete van.en legalabb 5 nigyogyasznal voltam mikor mostanra talaltam meg aki tenyleg segit!
Héékás!!!
Nem szabad feladni!!!!
Minden rendben lesz!!!
Akkor azt nem mondta hogy mért ezaz érzése??
Akkor úgy gondolom,hogy neked is jár egy nagy-kövér GRATULA!!!!:)
Remélem,hogy holnap nem kell nagy hisztit csapnom,hogy megultrahangozzon valaki.Csak megnyugvást akarok,hogy fejlődik a kicsikém és hallami szeretném a pici szívét dobogni.Habár szerintem minden rendben,mert mocskosul fájnak a melleim és minden napom olyan,mintha másnapos lennék.Egész nap csak ennék,innék,fájnak az izmaim,minden nagyon nehezemre esik és bármikor,bárhol,bármennyit tudnék aludni.Mellesleg szedem az utrodestant.
Gratulálok Neked!!!!
Az én babaám, 8mm es :)
Nekem nem is volt ciklusom se nem hogy menstruáciom...meghoztuk norcoluttal a mensit es szedtem peteeres serkentot..és ezzel pontosan 28 napra hozta volna meg...de a picink jott :)
Ne csuggedj minden rendben van a dokid meg ugyis visszajon,enyém is két hézi szabin van.
Szia Dina010!
Az én történetem két évre nyúlik vissza,amikor is a 30.hétben terhességi toxémia miatt kellet megszülnöm a halott kisfiam.Ez egészen pontosan 2012 július 1.én történt.Ez év július elsején teszteltem pozitivat.Tehát a kalkulátor szerint 8 hetes a magzatom és február 27.re esedékes a kicsikém világra jövetele.Meg kell,hogy osszam veled,hogy a ciklusaim 40-45 naposak és a dokik már lemondtak róla,mivel az utolsó vérzésemhez képest (május 23.) nagyon kicsinek találják és kicsit meg is véreztem,de ilyen ciklusokkal ember legyen a talpán,aki ki tudja számitami,hogy mekkorának kellene lennie szegénykémnek.Én sem figyeltem,mert már fél éve próbálkoztunk és minden tünetem megmagyaráztam magamnak és meglepetésként ért a pozitiv teszt.Aztán a saját dokim megnyugtatott a múlt héten,hogy hat hetes és 0,49cm.Holnap szerettem volna megint megnézni,hogy mekkorát cseperedett,de a dokim hirtelen elutazott.:(
Gratulálok a terhességhez ! A témában nem vagyok érdekelt, viszont a pajzsmirigy alulműködéssel lehetnég még gondok, javaslom az 5 tibeti jógát nézd meg, hogy tudnád-e csinálni, mivel aktivizálja a pajzsmirigyet és pajzsmirigy-barát diéta se ártana, ami ugye azt jelenti, hogy semmi szója, nátrium, glutén, no tartósítószer és kókusz zsír vaj helyett.
A hoxán van külön fórum az 5 tibeti jógára.
Sziaszok kedves kismama társaim!
Röviden lerom az én kis történetemet.
3 éve szerettünk volna kisbabát,másél éve kiderült hogy pcos-em es ir-em es pajzsmirigy alulműködésem van.
Mindre kaptam gyogyszert,mégsem jött a pici.
Alacsony progeszteron hiány miatt még nem vártuk.
Az első clostylbegites kura mégis sikeresnek bizonyult,mivel a héten vagyok 7 hetes terhes!
Nagyon örülünk a picinek.
Egy hete egy hematomát vélt felfedezni a doki,véreztem..barnáztam...erre szeek utrogestánt és szigoru fekvés!!!
A pici jol van van már szivhangja is :)
Ezaz én kis történetem!
Remélem megosztjátok velem ti is!!
Ja és február 26-ra vagyok kiirva :)