2013-ban is szeretnél új arcokat megismerni? (beszélgetés)
Én nem messze lakom Nyíregyházától. :)
Nekem is csak 1 bnőm van itt Db-ben.
A többiek mind elköltöztek. :(
Hát nem irigyellek. Én örülök, hogy olyan korán magamat el tudom indítani. Kávét bent fogyasztok a kolléganőmmel, ez már hagyomány! Reggelit is itt készítek, rugalmas a kisfőnök.
Hány gyerkőc van? Milyen idősek?
De kezdhetném akár a filmekkel, könyvekkel. Ténylg, ki tudna nekem könyvet ajánlani, ami hasonló magasságokat fog meg, mint a Da Vinci-kód? Imádom az összeesküvéselméleteket.
Nektek egyébként van hobbitok? Mondjuk szeretek horgolni, de évente 1*, 2* elkap a láz kb. 2 napig és utána csend. Sajnos az is gondom, hogy igazán hobbit sem találok magamnak. Halak vagyok és a személységem is olyan, ide oda csapódok, de sehol sem tudok megmaradni, pontosabban nem tartok ki semmi mellett hosszútávon.
Na ez a kapcsolataimra nem érvényes. A baráti kapcsolataimat sem én számoltam fel.
Rendben! Én szeretném kipanaszkodni magam, úgyhogy azzal kezdem.
Reggel 5:45kor kelek és az a bajom, hogy mivel a párom vállalkozó, így persze ő szépen szundikál tovább! Na jó, ez csak vicc, de tényleg marha irigy vagyok azokra, akik legalább fél hétig tudnak aludni. Régen mindig akkor keltem és már két éve nem tudom megszokni ezt a korai időpontot.
Na szép jó reggelt!!, azt már megbeszéltük, hogy lenne igény a beszélgetésre, de semmi témát nem dobtatok fel! :)
Ne hagyjuk leülni a fórumot! :)
Nekem is az hiányzik a legjobban, hogyha szabin vagyok és kiruccanok a városba vásárolgatni, akkor legyen aki velem tartson. És tényleg felnőttkorban nehezebb barátkozni.
Gyerekként sosem okozott gondot szóba elegyedni valakivel, de most ...
Az a baj, hogy elvileg fiatal vayok, de nem érdekel sem a mostani divatzene, sem a divat, semmi ilyesmi. És mivel ezekhez nem tudok hozzászólni, egyből hülyének néznek.
További ajánlott fórumok:
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Gyónni szeretnél? Itt megteheted!
- Te szeretnél már babát, de a párod még nem?
- Álmodozzunk...milyen SMS-t szeretnél most kapni? (csak röviden, tömören)
- Tepes Ibi szeretné összegyüjteni barátait, de új arcokat is megismerni