2012 február - indul a babaprojekt :) (beszélgetés)
Hát semmi különös megvagyok.Nálunk nem jön a baba:((És nem is fog szerintem segítség nélkül ,de párom nem megy dokihoz:(Azt mondta válasszak ha babát akarok menjek ő már nem akar belefáradt vagy legyek vele de hagyjam ezt a témát.
nehéz dönteni mert szeretem.
LauraJones: gratula
Marilyn21: kitartást, már nincs sok hátra.
Én nov 10-re voltam kiírva, de kisfiunk meglepett okt 19-én 18.30-kor 3730 gr-l, 52 cm-rel. Neve Krisztián Ádám.
A baba 21-én megszületett. 49 centivel és 3240 grammal. Levente Lórántnak hívják.
Ti hogy álltok?
Szia! Gratulálok a babához!!! :)
Nekem már megint nem jön meg...már 1 hete késik, a tesztek negatívak, van norcolutom, de nem tudom meddig várjak a szedésével....szerintetek?
Szia! Nagyon sajnálom ami veletek történt!!! Sajnos tudom milyen,nekem januárban ment el 6 hetesen.DE...pozitívan kell hozzá állni a dolgokhoz.Most 28 hetes terhes vagyok,decemberben érkezik a kisfiam.
Tudom,hogy nemsokára újra anyai örömök elé fogsz nézni.Csak higgy benne!!!!
Szia!
Én is megvagyok.
Ma kaptam meg a magzatvíz vizsgálat eredményét. Egészséges fiam lesz. :)))
Sziasztok!!
Most néztem a táblázatot. Lassan mindenkinél megszületik a baba. Hogy vagytok??
nekem is volt inkább vöröses nyákom az elején, volt egy haematómám. Azt látták uh-n, és írtak fel rá hüvelyi bogyót. Onnantól kezdve nem volt.
Ez ilyen sárgatest elégtelenség volt.
Egy doki mindenképpen kellene, hogy megnyugodj!
Lányok ma volt egy kis barnás nyákom, már el is múlt. Nem lehet baj belőle ugye? Annyira megijedtem, félek hogy be fog indulni és rendesen megjön :(
Itt ezek a köcsögök meg nem csinálnak semmit hiába megyek orvoshoz, szóval csak szerdán vagy esetleg kedden mehetek Magyarországon nőgyógyászhoz...
Koszi! Jol vagyok, picit faj a hasam neha meg es folyton ehes meg almos vagyok de ennyi :)
Mindenkepp megirom mi volt a dokinal :)
Gratulálok!!!! Persze, hogy emlékszek Rád!
Remélem minden ok Veled!! (Nem vagy nagyon rosszul vagy ilyesmi.) Írd meg, hogy mi volt az uh-n ha mégy.