2010 nyarára kiírt kismamák Győrből és környékéről (beszélgetés)
Sziasztok Lányok!
Mi zujs veletek, hogy vagytok? Jól alszanak a babucik, minden rendben velük. Szép napot nektek, írjatok...
Halihó!
Csajok: néztem a képeket...hogy röpül az idő....messze van a tavaly július...amikor még azon izgultunk hogy milyen lesz a kórház stb....
Sziasztok Lányok!
Rég olvastalak bennetek, de jó hallani rólatok. Remélem mindannyian jól vagytok és babáztok, és minden baba szépen fejlődik és rendben van. Nadin kislányom már 7. hónapos és nagyon-nagyon eleven...
Szintúgy :)
Gergő is folyamatosan fejlődik szépen. Alig várom a tavaszt, hogy jobban ki lehessen vele mozdulni.
Semmi különös sincs. Éljük a mindennapjainkat. A kisfiam minden nap egy élmény!-) Minden nap egy kicsit többet tud! Nem győzök csodálkozni hogy milyen gyorsan nő és fejlődik!-)
Gergő is már jó nagy baba!-))
Ti hogy vagytok?
Én is irigykedek... De hát ez van, nekünk ez jutott, de legalább sokat foglalkozhatunk a fiainkkal :DDDD
Amúgy mizújs?
Csak kicsit rossz azt olvasni hogy másnak mennyit alszik a gyereke, én meg 2óra folyamatos alvásért imádkozok naponta.
Ilyenkor az önbecsülésem a béka segge alá kerül!-(Rögtön arra gondolok hogy valamit nem jól csinálok!-(
Egyébként nem bánom hogy ilyen életteli a fiacskám!-)
Szia :)
Mesélj, mizújs veletek? Hogy vagytok?
Halihó!
Én vagyok!-))
Sziasztok!!!!!
Mizújs errefelé? Mindenki ezerrel babázik?
Sziasztok!
Eléggé kihalt a fórum!
Hátha újraéled!
Vagy csatlakoznak még anyukák, kismamák!
Hogy vagytok?
Nálunk szerencsére minden rendben :)
Némi hisztit leszámítva... :) de hát ez azért van mert el van kényeztetve a kis cuki :)
Szia!
Matyinak hivjuk!Csak egyszerüen.
Igen visszaköltöztünk nemrég hál istennek!
Bealszik a cicin 2 perc alatt bármit is csinálok. Így fejek és úgy adom neki. Tápszert is kap, de szerencsére egyre kevesebbszer, remélem hamarosan nem is kell!
Ti hogy vagytok?
Szia Timi!
Olvastam hogy kinn laktatok...Már haza költöztetek? A férjemet is Matyinak hívják :) Hogy becézitek a kis tökit?
Nagyon cuki bébike :) Gratula és minden jót kívánok :)
Nem akar szopizni? Akkor gondolom tápszerezel is?!
Sziasztok, üdv mindenkinek! :)
Meséljetek valamit :)
Sziasztok!
Én Május 11.én szültem a kisfiam Mátyást győri vagyok és szeretnék megismerkedni kismamikkal akikkel talizhatunk játszhatnak a gyerekeink együtt és sétálhatunk meg ilyenek.Csatlakozhatom?
Bizony, már javában babázom :)
Október 19.-én 13:48 perckor 50 centivel és 3170 grammal megszületett Gergő fiam :)
Nagyon jó baba, csak a szopizással vannak gondjaink sajnos, meg a tejcim is kevés...
jajaj...tényleg eltűnt mindenki...
De remélem te jól vagy?! És már babázol :) ?!
Hú de jól eltűntetek... :(
Bár gondolom van jobb elfoglaltságotok is... :D
Szia :)
Én is voltam a börzén, és szintén nagyion jól bevásároltam :)))
Minél jobban haladok előre, annál jobban érzem magam, jó, nehéz a pocim, de régebben csomószor keményedtem, most meg már csak hébe-hóba, per pillanat nem érzem úgy, hogy valaha is szülni fogok :)))
Pedig holnap töltöm a 37.-et már :)
Ti hogy vagytok? Mesélj, ha lesz időd :)
Szia Manó!
Akkor most már érted is izgulhatunk :) Mindjárt itt a nagy nap :)
Remélem jól viseled, annak ellenére hogy megint itt a rossz idő...
Voltam börzén...jól be is vásároltam...és te?
pussz