2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:) (beszélgetés)
Szia!
Átszöktünk egy másik fórumba, a január 1-től fogyiba. Az kicsit pörgősebb mint ez.
Amúgy én jól vagyok, fogyogatok szép lassan. Mint gondoltam lelassult a nagy ütemű fogyás, de mivel ezt tudtam is, hogy be fog következni, így nem ment el a kedvem a dologtól.
Már 24,7 kg dobtam le, 2010.okt.18-a óta, és még olyan 14-15 kg szeretnék lefogyni.
Sziasztok Lányok!
Merre vagytok?
Királylány hol vagy? És a többiek?
Hogy álltok a kilókkal?
Sziasztok Lányok!
Legelőször is Boldog Új évet kívánok Nektek!
Nagyon régen jártam a fórumon. Nem győzlek benneteket vissza olvasni. De azért valameddig vissza olvasok. Igaz egy hónapot lehet, hogy két napig olvasnák. Ti szorgalmasan itt voltatok és csevegtetek. Sajnálom, hogy kimaradtam .
De most már jövök minden nap.
Én az egy hónp alatt nem fogytam, hanem híztam 7 kg-ot. Nem szép dolog, de Karácsoy az csak egyszer van eggy évben. Én élveztem is az Ünnepeket, amit a kilóim igazolnak. De lelkiismeret furdalásom az nincs. Megrázom magam és folytatom tovább a diétámat. Ismét rendelem az egésznapos étrendet.
Ti hogy áltok a kilókkal? Remélem Ti nem engedtétek el annyira magatokat mint én!
További szép estét Nektek!
Én is itt vagyok lányok.
Sajnos elég nehéz bele kezdenem a diétába.
De próbálkozom folyamatosan.És egyszer csak elindul ez a bicikli is.
sziasztok! tényleg eléggé kihaltunk, de azért na adjuk fel! én továbbra is csinálom a fogyit, bár elég lassan haladok :(
tegnap pl. nem is ettem ebéd után már semmit, ma pedig igyekszem délelőtt csak almát enni.
Ez a fogyókúraverseny engem is érdekel, megnézem!
Sziaztok!
Szia Jimjam:)) akkor most együtt vagyunk a versenybe:) én nem tudom követni azt a fóruméletet ami ott van rengetegen írnak:D valamint az itteni társaságot nagyon szerettem de úgy látom kicsit ki vagyunk halva:)
Egyébként én 3.a óta fogyózom lassú tempóban. szóval mindent ami jól esik mértékkel.. persze este nincs szénhidrát.
Te mit követsz?
Sziasztok!
Rég jártam erre, mert a kicsikéim lebetegettek.
Én töretlenül fogyózok, igaz a mérlegre mostanában nem álltam, csak karácsony előtti nap, és akkor -20 kg-nál jártam. De bevallom ettem mindenből, csak mértékkel, és napi szinten trénereztem is. Így legalább abban bízok, hogy amit megettem pluszba, azt le is tekertem. DDD
Ötödik pénzdíjas fogyiverseny a fórum címe ha van kedved még csatlakozhatsz. 1000ft-al kell beszálni(de nézd meg a fórumindító első hozzászolást). Most átmentünk egy zárt klubba. 50-60körül már vagyunk így az a 60ezer körüli összeg osztódik el az első, második és harmadik győztes között:D
Január 7től indul. Minden hónap 7.-én lesz mérlegelés és julius 7.-én zárul a verseny.
Sziasztok lányok!
Bocsi hogy eltűntem tavaly.. Mindenkinek buék és utólag is boldog karit:))))) Sok dolgom volt a csokoládékkal , bonbonokkal így semmire sem maradt időm. Január 3.-án elkezdtem a normális egészséges étkezést egy barátommal akivel folyamatosan tartom a kapcsolatot, így segítjük egymást:) Veletek mizujs? Ki hogy áll? karácsonyra álomszépek lettetek? mert én nem xD
Pusszancs
Sziasztok!
Boldog új évet mindenkinek!!!
Rég jártam erre, nekem nem sikerült kariig elérni a kitűzött célt feladtam és visszahíztam. Most neveztem az ötödik pénzdíjas fogyiba hátha jobban motívál. Ha van valakinek kedve jöjjön, mert 7.-étől indul! Én már régebben olvastam ezeket a versenyeket és olyan motíváló volt a többiek fogyása.
Sziasztok!
Csak kérdezem,hogy maradunk itt? Vagy vki kezd egy ujabb forumot, de nehogy karácsonyig lefogyunk legyen, fogjuk keményebbre és legyen tavaszig pl. :)
Részemről én még keményebb leszek, nem a tornában hanme a diétában.
Írjatok,hogy ha elköltözünk innen. Előre is köszike
További ajánlott fórumok:
- Valaki fogyózna velem január 10.-től? Együtt biztos könnyebb lesz!!! :)
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Fogyjunk együtt karácsonyig!!!!!
- Készítsünk együtt karácsonyi ajándékokat házilag!
- Kinek mennyibe fog kerülni a karácsony? Mindennel együtt?