2009. 10. 28-án kezdem a 90 naposat, ki tart velem? (beszélgetés)
Laila, persze szívesen csatlakozom hozzátok:)
Krisztácska, a tejfölös hús nagyon egyszerű, egy kevés margarinnal vagy kinek amivel tetszik kikenek egy jénai tálat, persze jó vékonyan. Rárétegezem a húst, amit bővíthetek sajttal, gombával, cukkinivel, patisszonnal vagy kinek mi a kedvence. Erre teszek egy kevés tejfölt, a husi tetejét pedig megszórom egy kevés reszelt sajttal. Só, bors és egyéb fűszerek ízlés szerint:) Jó étvágyat hozzá:)
Sziasztok csajok, nem jottok at a mi forumunkba, mi tegnap kezdtuk, tobben lennenk, tobb esz, tobb tamogatas:-)
En valahogy elalmekoltam es ket gyumolcsnapot tartottam, ugyhogy nekem is ma feherjenapom van.
Jó reggelt :)
Dorkinc, akkor Te már szakavatott vagy rendesen a témában:) és minden elismerésem a kitartásodhoz:) remélem én is ilyen jó leszek:) ;)
Nekünk akkor pont egybeesnek a napok, így talán tudunk egymásnak adni, jó kis recept ötleteket:)
Zsuzsa, nagyon drukkolok! Minden ok lesz! :) Én itt leszek, segítjük majd egymást:)
Fehérje nap hajrá:)))
Sziasztok!
Én ma kezdtem, sokadjára. Sajnos nem biztos, hogy sokáig folytat6om, jövő 7en derül ki. Pajzsmirígy-gondokkal kezelnek 4 éve. Hol lemennek a kilók, hol fel. És nem tudom befolyásolni. Az előző dokim azt mondta, nem szabad diétáznom. Az új azt mondta, ez hülyeség, miért ne diétázhatnék?! Ma elkezdtem. A jövő 7re van időpontom. Megkérdezem, lehet -e, és ha azt mondja, hogy ez az a diéta, amit nekem nem szabad csinálnom, abba is hagyom. De ha azt mondja, semmi gond, mehet nyugodtan, esküszöm, végigcsinálom! Szeretnék legalább egy 10-est leadni. 74,5kg vagyok. Jó lenne elérni a 60 kg-t... Fogjátok nekem a csipiszt, hogy folytathassam!
Egyszer már feladtam most nem szeretném. Holnap kezdem, ki tart velem? Segítsünk egymásnak lelkileg és receptügyileg is :)
Csinik leszünk 2010-re:)
További ajánlott fórumok:
- Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:)
- Január 9-én kezdem a 90 napost-velem tartasz?
- Május végére csinos leszek!Hétfőn kezdem.Gyere segíts nekem, csináld velem!
- Kezdi valaki velem holnaptól a 90 naposat?:)
- Február 8-án kezdtem a 90 naposat. Ki csatlakozik?
- Meddig jár a gyed ha 2009.május.28-án született? Előre is köszönöm.