2008.Az ESKÜVŐM éve! KÖVÉREN? Na ne... (beszélgetés)
Sziasztok!
Van még valaki fórum-közelben?
Mi lett a fogyások eredménye?
Én jövőre megyek férjhez, és kíváncsi vagyok, hogy kinek mi vált be.
gratulálok...nem mondom van önuralmad
!!!!
85 kg voltam mikor megkérték a kezem.53-ra lefogytam szűk félév alatt.Elötte soha nemtudtam lefogyni,de tudtam hogy kövéren nem lennék boldog a menyasszonyi ruhában.Akupunktúra,szűztea kapszula,kevés kalóriatartalmú kaják,de csak du.3-ig.Utánna csak ittam.
/sajna most megint 80 felé járok,szülés után de ez már az én gyengeségem/
Hat csajok!En lefogytam 2 honap alatt 10 kilot,tok lazan.Tornaztam minden masnap,es heti 3 szor eljartam 1 oras comb fenek masszirozasra.Nem ettem edesseget,meg az udioket alapba sem iszom.Ha iszok,akor is csak light colat.A ket nagy ellenseg a cukor meg a zsir!!!!!!!!En nem eheztem,ettem en vacsit is,csak vettem szeletelt kenyeret,azt is meg piritottam,es beosztottam,hogy csak 1 max 2 szeletet eszek ,parizerrel sajttal...Aztan minden este bevertem egy bogre edesitoszeres forro kakaot a vacsi utan,aztan nem is kivantam a nasit.A masszirozas meg a leg jobb dolog.Kiolvassza a zsir sejteket a borod alol...
Szoval,ha tenyleg van sully feleslegetek akkor a ontes csak rajtatok all,mert mas nem tud lefogyni helyettunk!!!Ha tenyleg ennyire fontos,akkor meg a csoki megvonas nem egy aldozat,amit utanna lattok a tukorbe az karpotol majd!!!!Hajra!!!!!!
ja hát én azzal a módszerrel próbálok fogyni, amit alant tanácsoltam neked.
hogy állsz?
persze:)
azt hittem lejött:)
soktól:)
a lilahagymát nem tudtam, csak a savanyú káőposztát, köszi a tippet.
szia!
Te hánykilótol szeretnél megszabadulni?
egyébként a lilhagyma is remek zsírégető,persze azt nem lehet minden étkezés előtt megenni,de azért ezt sem rossz tudni.vagy esetleg megpróbálhatnád az almaecet tablettát,ahogynéztem régebben,semmi mű dolgot nem raknak bele,és a hatás elvileg ugyanaz...
Persze otthoni mozgás mindenképpen lesz, hiszen 20kg-t nem lehet máshogy leadni!
Júniusba leszek 22:)) Már 1 éve együtt lakunk! És 5éve vagyunk együtt! A vőlegényem 27 éves lesz!
na előbb kéne gondolodnom, megnéztem veszprém.
ha eszőterem nem is, kis otthoni torna?
kezdésnek jó, a fogyókúra nem ér sokat, ha nem mozogsz mellette.
egyébként idősebbnek gondoltalak, biztos az esküvő miatt:))
tényleg nagyon cuki a párod,hogy társul a fogiban.így biztos sokkal könnyeb éesz azért,hogy ne add fel vagy ilyesmi!
ráadásul most néztem azadatlapodon milen fiatal vagy,ilyenkorméghamar olvadnak a feleslges kilók ha ügyes vagy:)
egyébként milyen diéta mellett döntöttél?edzel valamit?
azért egy esküvő hatalmas motiváció:)
és bocsi,az elütésekért,megy a magyar is meg a helyesírás is:)csak már merül az elem a billentyűzetemben,és olykor megbolondul:)
megyek is elemcserére:P
Mégegy apró tipp.
akármilyen diétát is választassz,mondjukj éln a szélnhidrát szegélnre esküszöm!
de ami nagyon sokat segithet,hogy 3óránkélnlt egyél valamit.ez nem olyan nehéz ha azt veszed alkapból normálkius eset{en úzgyis reggelkkiuzel,ebéldelksz vacsorázol,most mélg beszúrod a tízórait meg az uzsit.ezekjnekj nem kjell nagy dolgoknakj lenniük,akár egy doboz joghurt vagy egy alma,ami épp passzol a választott ditádba.a lényeg,hogy így nem lassul le az anyagcseréd.lefekve előtt pedig 3órával min már ne egyél,akármilyen light-os is.
sok sikert :)
További ajánlott fórumok:
- Idén lesz az esküvőm, de csak egy barátnőm jön el...
- Mivel dobjam fel az esküvőm?
- Ha lesz esküvőm, akkor kosztümben szeretnék férjhez menni....
- Miért félek attól, hogy a szüleim nem élik meg az esküvőmet, a családalapításomat? Normális ez?
- Mi a véleményetek az esküvőmről?
- Édesanyám karikagyűrűjét viselhetem az esküvőmön sajátként? Ő meghalt még babakoromban és megrököltem a gyűrűt. Párom adta az ötletet...