2008 októberi babavárók :) (beszélgetés)
Sziasztok,
mi Borónak világító talpú cipőt vettünk és kapott egy ház/kutyát, amit ki be lehet forgatni, mert az volt a nagy vágya. Volt boldogság:) de még majd jönnek a cimborái és a rokonság, ami után nem győzőm majd pakolni a mindenféle kézműves és egyéb játékokat. Remélem könyv is lesz majd köztük:)
Sziasztok!
Nagyon gyorsan eltelt ez az öt év.
Ki mivel lepi/lepte meg a "picurikat" a szülinapra? Dancus legot fog kapni, most az a mániája.
Sziasztok!
Jó újra olvasni benneteket!
Boldog szülinapot az 5 éveseknek!
ÉS gratulálok a kistesókhoz is!
Bbeus, egy kérdés hozzád: jól olvasom, hogy várjátok hugicát? :)))
Sziasztok! Én is boldog szülinapot kívánok az 5 éves gyermekeinknek! Nem tudom,ti hogy vagytok vele, én úgy érzem, iszonyatos gyorsan telik az idő. Mátékám is középső csoportos ovis. Ha nem szeret menni, az azért van, mert én itthon vagyok a kicsivel, s persze ő is szeretne velünk lenni. Kisebbik fiam most lesz két éves, ő is inszeminációs baba, mint anno Máté volt.
Remélem,minden 2008-as babaváró és gyerekeik is nagyon jól vannak! Mindenkinek szép napokat,boldogságot,egészséget kívánok!!! Szeretettel gondolok mindannyiótokra!
Mi jól vagyunk, köszönjük, Boró középsős ovis, nagyon szeret járni, van szerelme is, akit még mi is elfogadunk, mert rendes fiatalembernek tűnik:) Hétvégén jön is hozzánk, mert szülinapi parti lesz:)
Bogi elkezdte a sulit, asszem jó tanítónénikhez került, rajong a modern táncért, a rajzórát meg kihagyná, ha tehetné:)
Te jól vagy? Milyen az élet két gyerkőccel?:)
Szia! Köszönöm! Hogy vagytok?
Nektek is boldog szülinapot!
Sziasztok!:)
Gratula az új babáitokhoz!:) A "nagyoknak" meg boldog szülinapot!:)
Szia! Jó hallani rólad! Nekem született azóta egy kislányom, aki pont ma 6hónapos. Dancusom már kész legény,már szerelme is van az oviban.
Veletek mi van?
Sziasztok!
Jó hallani felőletek!
Gratula a kistesókhoz!:)
Bizony, már 4 évesek lesznek a 2008-as lurkók. Nekem is akkor kópé a nagyobbik fiam, de persze a kicsi túlszárnyalja őt is!
Remélem, mindenki jól van, a csemetéi meg még jobban!!!!!
Jó egészséget, boldog szülinapokat kívánok minden régi fórumtársunknak!!!!!