2 hetes babán gennyes foltok.Mi lehet ez? (tudásbázis kérdés)
úristen!hol a védőnő a körzetis gyerekorvos az ügyelet?ebből egyik sem jutott eszükbe?
akármi volt már hívtam a védőnénit-a gyerekorvos meg házhoz is kijön, te jó ég és még ki is merték szúrni!durva!remélem azóta már doki kezeli...de a szüleinek is kellene kezelés...úristen!
mondd meg az ismerösödnek hogy vigyék el orvoshoz,akár egy gyermekügyeletre vagy ahol született.
nem szabad kiszurkálni mert elfertözödik és komolyabb is lehet.
val fog kapni antibiotikumot mert ez vmi bakteriális dolog lesz,akár bennt is tartják a kórházban mert egy 2 hetes babánál veszélyes is lehet és kaphat egy fertözést.
söt az sem elképzelhetetlen hogy vénásan fogja kapni a gyógyit.
én mindenesetre leoltatnám a hólyagokból jövö folyadékot mi is tenyészik benne.
de vigye orvoshoz.!!!!!!
Kinyomkodni, kiszúrni?
Orvoshoz kell vinni!!!!!!!Menj át a szomszédodhoz mond meg neki, vigyék orvoshoz szegény gyereket, még most.
Szia!
Nem lepődtem meg amit írtál.Mikor megszületett tavaly a fiam, a dr nő benyögi hazaindulás előtt,hogy semmi baja nem volt,jah de mégis egy kis láza volt,de semmi komoly.Na ott kivertem a balhét,hogy miért nem szólt.
Nem tudom,de én nem várnék semmire,vinném dokihoz.
Engem az háborít fel mérhetetlenül,hogy így kiadták a kórházból,a mamának egy szót sem szóltak,és a záró jelentésben sem említik meg.
A segítséget kérő szomszéd
Ne itt kérjetek segítséget ilyen komoly problémára,főleg ne 2 hetes csecsemő esetében!!!!
Azonnal orvoshoz kell vinni,amig nem lesz súlyos probléma a dologból.!!!!!!
Szia!
ne aggódj,semmi komoly gond nincs!Én kislányomnak is ilyenek jöttek ki,és ugyanúgy a nyakán,mikor hazajöttünk a kórházból.állítólag bent fertőzték meg.én elvittem bőrgyógyászhoz is,írt neki kenőcsöt,a gyerekdoki meg antibogyót,1 hét alatt elmúlt.nem szabad kiszúrni,nyomkodni,mert továbbfertőződik!
Istenem micsoda emberek vannak!
Szegény pici gyermek hova született:(
Szia!
Ki javasolta, hogy szúrják ki őket? Szerintem bőrgyógyászhoz kellene elmenni, az otthoni praktikák nem biztos, hogy célravezetőek.
További ajánlott fórumok:
- Piros, hámló foltok az arcon. Mi lehet? Mi segítene?
- Mit lehet tenni a szoláriumozás után jelentkező fehér foltok ellen?
- Van köztetek fogorvos?6 éves kislányom ínyén dudor van ami mindig megtelik váladékkal, most gennyes vér volt benne, mitől lehet?
- Mivel lehetne hatásosan kezelni gennyes sebet?
- Apukámnak az ínyén kb másfél hete hólyagszerű képződmény jött ki. Viszont nem gennyes, piros és nem nagyon fáj. Szerintetek mi lehet?
- Az alsó szemhéjamon belül a nyálkahártyán pici kelésszerű van, piros udvar tetején kis gennyes göb, mi lehet ez?