2 hét után már lehet óvszer nélkül szexelni? (beszélgetés)
Altalaban az osszes fogamzasgatlot a mensi elso napjan kell elkezdeni szedni, es minden nap lehetoleg ugyanazon idopontban. Lehet kezdeni a ciklus masodij harmadik negyedik napjan de akkor egy het utan nyujt vedettseget. Nekem mi dig igy hasznalt is. Betegtajekoztatoban ami benne van azt kovesd...az a franko. Doki valszeg el is mondta...ha figueltel ra akkor nem kell forum sem hozza.
Remelem segitettem.
A megszakítás nem védekezés. Szóval ha csak azzal "védekeztek", akkor akár felesleges is lehet...
De egyébként miért nem tudtok várni még két hetet?
Beírtad a keresőbe, hogy van e már ilyen fórum? Mert kb 1 hete majdnem ugyanezt kérdezte valaki.
Amúgy én 1 hónapot várnék.
Nem tudom hallottál-e olyanról, hogy tabletta mellett is teherbe eshet valaki, ha évekig szedte előtte, vagy spirál, de még, ha elkötik a petevezetéket akkor IS megeshet.
Ha megtartanád a babát szívesen, ha mégis "baleset" történne, akkor hajrá ne védekezzetek tovább óvszerrel és megszakítással sem!
Ami rá van írva a tájékoztatóra, az működik is. Amúgy sosem értettem, ha valaki parázik, miből tart még egy-két hét kiegészítő védekezés? Akkora kínszenvedés, hogy fórumot kell róla kiírni, hogy ki kell-e bírni?
És ha Mariska azt mondja nyugodtan sze.xeljetek, Józsika meg azt, hogy csak megszakítással mellé, akkor pénzérmét dobtok fel?
További ajánlott fórumok:
- Szülés után 6 hétig nem lehet szexelni hüvelyi úton, análisan vajon lehet ha nem fáj?Vagy lehet ebből bármi bajom?
- Honnan lehet kiszűrni hogy valaki csak szexelni akarna velem és nem érdeklem őt igazán?
- Szülés után mennyi idővel lehet újra sportolni, szexelni, élni, mint régen?
- Lehet-e szexelni a fogamzásgátló 7 kihagyott napjában védekezés nélkül?
- Menzesz utáni (esetleg előtti) barnázás alatt egészségi szempontból lehet-e (óvszer nélkül) nemi életet élni (baba tervben van)?
- Régen gyereket akartam szex nélkül, és most meg szexelni,...