Szülés után mennyi idővel lehet újra sportolni, szexelni, élni, mint régen? (tudásbázis)
Hát, Rubint Réka majd megmondja...hahaha:)))
Bocs nem bírtam ki
Ezt te érzed,de én szerintem mindenképpen várd meg a 6 hetet ,addig semmi képpen sem....
Ha most jól is érzed magad a 6 héten belől de később adódhatnak gondok ,amiért elsietted ....
Mi sem vártunk 6 hétig :)
De 3 hónap után szerintem minden mehet,ami jól esik.
Sőt: ha jól esik, akkor előbb is :)
Tényleg érdemes megvárni a kontrollt, csak nehogy úgy járj, mint én annak idején. Szépen bementem a kontrollra, felültem a vizsgálóágyba, a doki meg nem figyelte, hogy miért mentem. Egy szülés után lévő nőnek kijáró kímélő kacsa helyett gyakorlatilag úgy jártam, hogy majdnem újra össze kellett varrni.
Nem akartam ijesztgetni, de egy példa is sok ahhoh, hogy megtörténje n.
Sziasztok!
Szex: ha jól esik csináld nyugodtan, nem KELL megvárni a 6 hetet. :-) Bár ha természetes úton szültél, akkor még valószínűleg nem fog jól esni :-))
Mi ugyan nem vártunk 6 hétig :-)))
És tornázni is lehet, ha jól esik. De csak óvatosan! Ne várjunk magunktól olyan teljesítményt, mint 9 hónappal ezelőtt! Nem most van ideje egy vasember versenynek :-)
Ha már elég erősnek érzed magad, nyugodtan csinálhatsz mindent, ami jól esik. A testünk úgyis figyelmeztet a határainkra. :-)
Szexelni valóban csak 6 hetes kontroll után lehet,
de nekem a védőnőm azt tanácsolta, hogy ne tornázzak addíg, amíg szoptatok.
További ajánlott fórumok:
- Életmódváltásnak csúfolt buta diéták, önsanyargatások helyett miért nem lehet normálisan kajálni és sportolni?
- Szülés után 6 hétig nem lehet szexelni hüvelyi úton, análisan vajon lehet ha nem fáj?Vagy lehet ebből bármi bajom?
- Szülés után mennyi idővel lehet a futást elkezdeni?
- Szülés után meddig nem lehet szexelni?(rendes szülés és császár mind2 érdekel)
- Szülés után (császáros és hüvelyi is érdekel) mennyi idővel volt először házas élet párod és közted?
- Szülés után mennyi idővel rendszereződik a ciklus?